Споделете:

Адам Шарп, съосновател на “Early Invest”, е невъзмутим от неотдавнашното падане на Bitcoin с над 20%. По-скоро той го нарече нормална и очаквана корекция. Съществуват редица фактори, които доведоха Bitcoin да пада падне от 5 000$ до малко над 3 000$. Въпреки това, Шарп е на мнение, че всичко това е една голяма корекция. Той дава известна перспектива на 20-процентовия спад, като твърди, че Bitcoin все още е най-силен на пазара и, че това движение, като корекция, дори не е толкова голямо:

“На първо място, мисля, че това е просто нормална корекция. Така, че е съвсем естествено и нормално пазарът да има корекция след такъв ход. Но дългосрочната тенденция все още е силно възходяща. През 2009г. цената на Bitcoin се е увеличила от 0,0033$ до близо 4000$ днес.”

Каква е сделката с Димон и Китай?

Шарп се впуска по-дълбоко в това, което хората наричат фактори за неотдавнашния спад в цената; Китайското задълбочаване на регулацията и нападението на Джеймс Димон от JP Morgan над Bitcoin.

“Китай се интересува от по-голяма регулация на свободата на криптовалутите. Честно казано, не мисля, че е толкова голяма сделка, но мисля, че пазарът е търсил някакво извинение, за да продаде.”

Що се отнася до Димон

“Цялата идея за криптовалутите е, че те могат да разрушат настоящата финансова система и сегашния финансов ред. Това, че очевидно банките като JPMorgan имат много да губят в този сценарии. Димон е не само главен изпълнителен директор на JPMorgan, но и директор от клас А в борда на федералния резерв в Ню Йорк. Това е олицетворение на сегашното финансово състояние- начинанието, което се опитва да отблъсне тази вълна.”

Споделете:

About Author

Related posts

Екстрадират шефа на RGCoins заради схема за пране на пари

Споделете: Мистериозното затваряне на една от българските платформи за покупко-продажба на Биткойн се разплете. Платформата е собственост на Росен Йосифов, а историята се разказва от дъщеря му- Виктория. Според думите й, баща й е арестуван и предстои да...

Read More

266 милиона долара в Биткойн бяха изпратени от неактивен адрес

Споделете: Преди няколко часа един от най-богатите Биткойн адреси изпрати огромно количество от 66 233 BTC, което струва малко повече от 266 милиона долара, спрямо текущия курс на Биткойн (4024$). Този адрес не бе активен от 2014 година....

Read More

618 милиона долара в Биткойн бяха преместени от Binance до неизвестен портфейл

Споделете: BitcoinWhale Watch съобщи за движение на голямо количество Bitcoin от портфейли на Binance до биткойн адрес. Binance е една от големите борси за търговия с дигитални валути в света, като обемът на търговия за последните 24...

Read More

Leave a Comment