Споделете:

 

Сигнали за технически индикатори

100-те средни стойности са по-ниски от дългосрочните 200, което потвърждава, че пътят с най-малко съпротивление е в посока надолу. Това предполага, че тренда е по-вероятно да се възобнови, отколкото да се обърне. 200-те средни стойности действат като динамична съпротива.

Продължаването на спада би могло да изпрати цената на Биткойн до 6 950$. По-голям натиск от страна на продавачите би било довело до цена от 6 750$.

RSI (относителен индекс на сила) се изтегля от зоната на препродажба, за да покаже, че купувачите са “на ход”.


Пазарни фактори

Биткойн понесе още един удар от отрицателни коментари и забележки при отсъствието на други актуализации в индустрията. Носителят на Нобелова награда, Робърт Шилер, отбеляза, че Биткойн може да изчезне до 2118 година, цитирайки:

“Един от сценариите е, че нещо като това, което се случи след 2013 година. Цената на Биткойн надхвърли 1 000$, а след това изгуби 80% от стойността си.”

Той също така спомена, че Биткойн може да продължи да съществува, но може би под друго име или механизъм, тъй като вече има толкова много “твърди вилици“. Също така, главният изпълнителен директор на Ripple, Брад Гарлингхаус, спомена, че доминацията на Биткойн над другите алтернативни монети скоро ще свърши.

Споделете:

About Author

Related posts

Екстрадират шефа на RGCoins заради схема за пране на пари

Споделете: Мистериозното затваряне на една от българските платформи за покупко-продажба на Биткойн се разплете. Платформата е собственост на Росен Йосифов, а историята се разказва от дъщеря му- Виктория. Според думите й, баща й е арестуван и предстои да...

Read More

266 милиона долара в Биткойн бяха изпратени от неактивен адрес

Споделете: Преди няколко часа един от най-богатите Биткойн адреси изпрати огромно количество от 66 233 BTC, което струва малко повече от 266 милиона долара, спрямо текущия курс на Биткойн (4024$). Този адрес не бе активен от 2014 година....

Read More

618 милиона долара в Биткойн бяха преместени от Binance до неизвестен портфейл

Споделете: BitcoinWhale Watch съобщи за движение на голямо количество Bitcoin от портфейли на Binance до биткойн адрес. Binance е една от големите борси за търговия с дигитални валути в света, като обемът на търговия за последните 24...

Read More

Leave a Comment