Споделете:

Анализ на цената на Bitcoin 1 декември

Основни акценти

  • Цената на Bitcoin започна да се движи надолу, тъй като повечето търговци резервираха печалбите си от последната рекордна цена.
  • Цената се търгува в низходящ тренд в рамките на 1 час.

Сигнали за технически индикатори

100-те средни стойности са все още по-високи от дългосрочните 200. Това означава, че цената на монетата може да получи подкрепа от търговците преди да цената да направи корекция. Най-ниската стойност за подкрепа е около 8400$, но едва ли ще достигне тази граница. Тъй като краткосрочните 100 едночасови стойности са по-високи от дългосрочните, цената скоро ще възвърне възходящия тренд.


Пазарни фактори

Доларът бавно възсановява цената си, тъй като Сената напредва с гласуването си за данъчните такси. В това отношение цената на Bitcoin може да продължи да пада, тъй като търговците възстановяват своите дълги позиции отностно щадския долар. Освен това данните от американската икономика са предимно оптимистични.
Съществува обаче и вероятност геополитическият риск да се вдигне, тъй като Тръмп се опитва да замени държавния секретар Тилерсън, за да упражнява по-малко дипломатически тактики със Северна Корея.
Това обикновенно опира до криптовалутите като Bitcoin, тъй като търговците продължават да търсят по-висока възвръщаемост.

Споделете:

About Author

Related posts

Екстрадират шефа на RGCoins заради схема за пране на пари

Споделете: Мистериозното затваряне на една от българските платформи за покупко-продажба на Биткойн се разплете. Платформата е собственост на Росен Йосифов, а историята се разказва от дъщеря му- Виктория. Според думите й, баща й е арестуван и предстои да...

Read More

266 милиона долара в Биткойн бяха изпратени от неактивен адрес

Споделете: Преди няколко часа един от най-богатите Биткойн адреси изпрати огромно количество от 66 233 BTC, което струва малко повече от 266 милиона долара, спрямо текущия курс на Биткойн (4024$). Този адрес не бе активен от 2014 година....

Read More

618 милиона долара в Биткойн бяха преместени от Binance до неизвестен портфейл

Споделете: BitcoinWhale Watch съобщи за движение на голямо количество Bitcoin от портфейли на Binance до биткойн адрес. Binance е една от големите борси за търговия с дигитални валути в света, като обемът на търговия за последните 24...

Read More

Leave a Comment