Споделете:

 

Анализ на цената на Bitcoin 29 ноември

Основни акценти

  • След като Bitcoin премина бариерата от 10 000$, днес цената на Bitcoin продължава да расте.
  • Цената на Bitcoin е подсилена от високи обеми на търговия и инвеститорски интерес.
  • Цената на Bitcoin достигна нова рекордна стойност.

Сигнали за технически индикатори

100-те средни стойности са по-високи от дългосрочните 200 за едночасов период. Това означава, че цената на Bitcoin е по-възможно да продължава да расте, отколкото да се устреми надолу.
Средната цената на Bitcoin в момента е 10 916$, като най-висока е цената на борсата “Bithumb” и една монета  се търгува за над 12 000$ долара. Цената на Bitcoin в обмена “Bitfinex” е 10 512$.

Пазарни фактори
Очаква се да стартирането на Bitcoin фючърсите от CME, което също оказва подкрепа върху цената на Bitcoin. В същото време, възобновяването на напрежението със Северна Корея указва подкрепа върху криптовалутите. Причината е, че криптовалутите са по-сигурен актив от обичайните активи като акции и стоки. Криптовалутите са сигурно “убежище” за парите.
Междувременно долърът успя да се възстанови срещу повечето си конкуренти, но все още има известно колебание, което води до гласуването на Сената за законопроекта за данъчната реформа.
През следващите няколко дни може да бъдат наблюдавани все по-големи обеми, тъй като все повече хора се насочват към бизнеса, докато той доминира над повечето финансови заглавия.

Споделете:

About Author

Related posts

Екстрадират шефа на RGCoins заради схема за пране на пари

Споделете: Мистериозното затваряне на една от българските платформи за покупко-продажба на Биткойн се разплете. Платформата е собственост на Росен Йосифов, а историята се разказва от дъщеря му- Виктория. Според думите й, баща й е арестуван и предстои да...

Read More

266 милиона долара в Биткойн бяха изпратени от неактивен адрес

Споделете: Преди няколко часа един от най-богатите Биткойн адреси изпрати огромно количество от 66 233 BTC, което струва малко повече от 266 милиона долара, спрямо текущия курс на Биткойн (4024$). Този адрес не бе активен от 2014 година....

Read More

618 милиона долара в Биткойн бяха преместени от Binance до неизвестен портфейл

Споделете: BitcoinWhale Watch съобщи за движение на голямо количество Bitcoin от портфейли на Binance до биткойн адрес. Binance е една от големите борси за търговия с дигитални валути в света, като обемът на търговия за последните 24...

Read More

Leave a Comment