Споделете:

Анализ на цената на Bitcoin 7 ноември

 

Цената на Bitcoin започна да пада на 6 ноември, след като достигна рекордната цена от над 7500$. В момента цената на Bitcoin се движи над 7000$.

Bitcoin достигна рекордната цена от 7590 долара за монета на 5 ноември. На 6 ноември цената падна с почти 7%. Пазарната капитализация на Bitcoin е 119 милиарда долара. Въпреки леката корекция, която цената на Bitcoin претърпя, обемът на монетата в борсите нараства непрекъснато. Bitcoin доминира над всички криптовалути с над 60%.


Технически индикатори

В момента цената на Bitcoin се движи в интервала от 7000$ до 7200$. 100-те средни стойности на монета остават по-високи от дългосрочните 200 средни стойности. По принцип това означава, че цената на монетата ще продължи да се качва след леката корекция. Най-ниското ниво на подкрепа е около 6800$, а нивата на съпротива са до 7550$, а следващото голямо ниво на съпротива е 8000$.

“Hard Fork” и “bitcoin futures”

Поддръжниците на криптовалутите се подготвят за предстоящоото разделяне на Bitcoin – Segwit2x. Другият външен фактор, който може да накара цената да се изстреля отново е Bitcoin фючърсите, които ще бъдат предлагани от CME Group до края на тази година. Според неофициална информация CME Group ще стартира Bitcoin futures сделки на 14 ноември.
Анализаторът на графики на Goldman Sachs, Шеба Джефари, коментира бъдещата цена в краткосрочен плат. Джафари вижда цел от 7941$ според записките, които е направила, през уикенда за частни инвеститори. Шеба Джафари е известна с прогнозите си, защото някои от тях се случват, а други са доста далеч от реалността.

Споделете:

About Author

Related posts

Екстрадират шефа на RGCoins заради схема за пране на пари

Споделете: Мистериозното затваряне на една от българските платформи за покупко-продажба на Биткойн се разплете. Платформата е собственост на Росен Йосифов, а историята се разказва от дъщеря му- Виктория. Според думите й, баща й е арестуван и предстои да...

Read More

266 милиона долара в Биткойн бяха изпратени от неактивен адрес

Споделете: Преди няколко часа един от най-богатите Биткойн адреси изпрати огромно количество от 66 233 BTC, което струва малко повече от 266 милиона долара, спрямо текущия курс на Биткойн (4024$). Този адрес не бе активен от 2014 година....

Read More

618 милиона долара в Биткойн бяха преместени от Binance до неизвестен портфейл

Споделете: BitcoinWhale Watch съобщи за движение на голямо количество Bitcoin от портфейли на Binance до биткойн адрес. Binance е една от големите борси за търговия с дигитални валути в света, като обемът на търговия за последните 24...

Read More

Leave a Comment