Споделете:

Растящите цени на хотелите пречат на пътуващите.

Авиокомпаниите добавят още полети с “червени очи”, за да настанят пътниците, които се стремят да спасят хотел с една нощувка. Ръководителите на компанията споделят помещенията в хотелите с колеги, за да намалят разходите.

LockChain залага, че пътниците са стигнали до точка. Комисионните на агрегаторите за онлайн сделки като Priceline и Expedia могат да добавят до 25% към сметката за хотел. Хотелската резервация и системата за транзакции на Lockchain замества посредниците и техните скъпи комисионни, също така предлага алтернативна комисионна- безплатна хотелска резервация.

“Фриймиум” Модел

Съоснователи на Lockchain са Никола Александров и Христо Тенчев. Главният съветник за демократизиране на бюджета е Росен Плевнелиев.

Демократизиращо ценообразуване в хотел

Портфейлите на пътниците са все по-празни поради нарастващите разходи за пътуване. През 2018г. цените на сградите се очаква да нараснат за четвърта поредна година с 3,7%. Реалната комисионна е в размер от 10 до 25 процента. Комисионната е генерирана от уеб генераторите на оферти. Още 3% е комисионната, която е добавена от процесора за плащане.
Хотелите често са под натиск и често включват договор, за да не подбиват цените на партньорите си с уеб сайт агрегатори. Ако това се случи, агрегаторите предприемат преместване на хотела в по-ниска класация за търсене и осигурява по-високи цени за стая.
“Фриймиум” на Lockchain улеснява транзакциите директно между хотела и госта, като премахва комисионните и таксите за плащания на агрегатори за пътувания и плащания. Децентрализираната система за управление на транзакциите, Loc Ledger приема Loc токените като валута.

Блокиране на измамите при хотелските резервации

Кошмарът на двойка от Южна Каролина, които се бяха сблъскали с полиция, опитвайки се да влязат в измамна схема. Американската асоциация за хотели и хотелиери оценява 55 милиона измами с хотелски резервации на стойност 3,9 милиарда долара годишно. Освен фалшиви резервации хотелските измами включват загубени резервации и скрити разходи.

Потребителите на Lockchain плащат за своите наети помещения с LOC токени. Могат да се приемат и традиционните начини на плащане като например кредитни карти, PayPal, фиатна валута, Bitcoin, Ethereum, Litecoin. Loc Ledger може да обменя всякаква валута в LOC токени. Стойността на LOC токените не е фиксирана, което означава, че има възможност за увеличаване в цената.

Продажба на токени

Предварителната продажба на LOC токените ще се състои на 29 септември на значително намалена цена. Когато предварителната продажба достигне горната си граница от 50 милиона LOC токена, 1ETH=1000LOC токена. Общата сума на LOC токените е математически ограничена до 155 милиона. Инвеститорите ще получат веднъж закупените монети в техните портфейли и ще могат да ги използват след 1 декември 2017г.

 

Споделете:

About Author

Related posts

Republia.io обявява началото на публична продажба

Споделете: Republia.io обявява началото на публична продажба, 23 август 2018 г. Republia е децентрализирана платформа която комбинира всички аспекти на блокчейн технологията и създава екосистема в която всички проекти се пресичат. Платформата е обявена да започне своята дистрибуция...

Read More

MainNet на EOS “замръзна” два дни след старта

Споделете: По-малко от 48 часа след пускането,EOS Mainnet е паузиран, според многобройните съобщения в Twitter и Steemit на 16 юни. Публикациите бяха направени от 21-те най-големи EOS блок производители (BP). Новината за потенциалния проблем в мрежата на EOS...

Read More

Coinbase ще добави Ethereum Classic

Споделете: Coinbase ще започне да поддържа Ethereum Classic (ETC) през следващите няколко месеца. Това бе съобщено днес в блога на Coinbase. Coinbase съобщи, че ще започне работа по изграждането на поддръжката на Ethereum Classic. Като част от този...

Read More

Leave a Comment