Споделете:

Инвеститорът Майк Новограц, превърнал се в магнат от крипто-хедж фондове предсказа, че  Биткойн ще достигне цена   10 000 долара до 6 месеца.
Говорейки пред CNBC в сряда, Майк сподели гледната си точка и оптимизма си. Нека си припомним, че Новограц преди време стартира крипто хедж фонд от 500 милиона долара.

Инвеститорът Майк Новогращ коментира по време на шоуто “Бързи пари” по CNBC:

“Уверен съм да кажа, че цената ще става все по висока. Няма да се изненадам ако в следващите от 6 до 10 месеца достигне до 10 000 долара.”

Водещия го попита дали смята, че цената на Биткойн всъщност е балон, а той сравни Блокчейн с интернет и железниците, тоест ще промени начина по който живеем.“Tова е балон и въпреки това, Биткойн ще стане една от най-големите нании на всички времена – продължи той. – На Биткойн просто му се падна честта да бъде “лидера на глутницата” на цялата тази децентрализирана революция. Той е най-лесния начин хората да спечелят от нея. Неща като Етериум ще бъдат от обществено значение.”

Цената на Биткойн остана стабилна около високите стойности, които валутата достигна в сряда, въпреки, че Русия се готви да блокира достъпа до обмен на криптовалути до своите граждани.
Проявявайки нарастваща устойчивост на политически промени, Биткойн успя да се абстрахира от крайните мерки, които Китай предприе йато забрани обмена и спря предварителните продажби на монети (ICO).

Споделете:

About Author

Related posts

Екстрадират шефа на RGCoins заради схема за пране на пари

Споделете: Мистериозното затваряне на една от българските платформи за покупко-продажба на Биткойн се разплете. Платформата е собственост на Росен Йосифов, а историята се разказва от дъщеря му- Виктория. Според думите й, баща й е арестуван и предстои да...

Read More

266 милиона долара в Биткойн бяха изпратени от неактивен адрес

Споделете: Преди няколко часа един от най-богатите Биткойн адреси изпрати огромно количество от 66 233 BTC, което струва малко повече от 266 милиона долара, спрямо текущия курс на Биткойн (4024$). Този адрес не бе активен от 2014 година....

Read More

618 милиона долара в Биткойн бяха преместени от Binance до неизвестен портфейл

Споделете: BitcoinWhale Watch съобщи за движение на голямо количество Bitcoin от портфейли на Binance до биткойн адрес. Binance е една от големите борси за търговия с дигитални валути в света, като обемът на търговия за последните 24...

Read More

Leave a Comment