Споделете:

 

Всички средства са защитени: Binance отрича слуховете за хака

 

Binance успокои клиентите си, че средствата им все още са в сметките им. Според спекулациите и слуховете, обменът е бил компрометиран. Изпълнителният директор на Binance, Чангпен Джао, коментира в Twitter:

“Всички средства са защитени.”

Слуховете, че крипто-обмена Binance е компрометиран, се разпространиха през вчерашния ден, след като потребители коментираха в социалните медии, че виждат баланса си в борсата конвертиран във Viacoin. Въпреки това, екипът на борсата заяви, че платформата не е била компрометирана по никакъв начин.

https://twitter.com/cz_binance/status/971454040704872448

 В своето първоначално изявление в Reddit, Binance заяви, че проучва тези доклади относно конвертирането на баланса във Viacoin, като заяви, че всички тегления са прекратени.

“От този момент, единствените потвърдени жертви са регистрирали API ключовете. Няма признаци за евентуално компрометиране на платформата. Моля останете търпеливи и ние ще предоставим новини по темата възможно най-скоро.”

Дискусията в Reddit показва, че инвеститорите, използващи богове за търговия, може да станат жертва на откраднати API ключове, но не е ясно колко широко е разпространен този проблем.
Viacoin стана една от малкото криптовалути, които повишиха цената си през деня, като скочи с повече от 40%, до 3.53$. По подобен начин се наблюдава десетократно увеличение на обема на търговия в рамките на изминалия ден. Този ръст се случва в рамките на няколко часа преди да започват да се разпространяват слуховете.

Желаете ли да получавате известия, свързани с крипто-анализи и представяне на нови проекти? Може да се абонирате за нашите анализи и представяния на нови проекти, като попълните формата отдолу:

Споделете:

About Author

Related posts

Binance започва да приема депозити и теглене с фиатни валути

Споделете: Binance, една от най-големите платформи за търговия с дигитални валути стартира нов обмен, който предлага депозити и теглене във фиатни валути. Криптовалутите, които  поддържа обменът са Биткойн, Етер, а фиатните валути са евро и британски паунд. Binance обяви...

Read More

ФК Левски обяви за своето партньорство с блокчейн компанията Recheck

Споделете: Преди два часа, ФК Левски обяви партньорството си с холандската компания Recheck. Целта на партньорството е да се предотврати продаването на фалшиви продукти с бранда Левски. Това бе обявено преди два часа като партньорството бе представено от...

Read More

Binance тества фиатна платформа, руснаците подготвят крипто-платформи, а Украйна се подготвя за национална монета

Споделете: Binance, водещият крипто-обмен, съобщи, че ще започне да тества своята платформа нова платформа в Сингапур. Новата платформа на борсата ще предлага купуване и продаване на дигитални валути чрез фиатна. Също така два острова в Русия се конкурират...

Read More

Leave a Comment