Споделете:

 

Говорейки на Computex в Тайпе, най-голямото търговско изложение в Азия, Едуард Грейв, главен инженер в IOTA, очерта концепцията на IOTA.

Qubic, разумно изчислително решение на IOTA, използва идеята за кворум, за да бъде много по-бърз от Ethereum.

IOTA е криптовалута, предназначена за Интернет на Нещата (IoT). IOTA има за цел да бъде модулна платформа за предоставяне на услуги, съобразени от нуждите на потребителите.
Едуар Грейв, в своята беседа, обясни характеристиките на IOTA, които изглеждат съвсем нови за цялата идея на блокчейн технологията. Целта на IOTA е да разработи стандарт за индустрията– било то електронна търговия, електронно здравеопазване или вериги за доставки. Той обясни основите на блокчейна и как работят криптовалутите, на базата на блокчейн технологията. Според Грейв, блокчейн технологията има проблеми, защото е линеен. Според него технологията има проблем с бавната скорост на транзакциите и високите такси, както и структурата за съхранение на данни, когато искаме да интегрираме всяка физическа единица, за да позволим самостоятелна работа.Едуард Грейв използва много примери, за да обясни тази машинна автономия. Той говори задълбочено за понятието “интелигентно зареждане” на електрическите коли и как тази цялостна концепция се основава на микротранзакциите, за които традиционните банки налагат такси, по-големи от самата операция. Грейв също така разработва концепцията за “сигурни актуализации на софтуера” в сектора сектора на мобилността за автомобилите.
Същността на този софтуер е как автомобилите трябва да знаят със сигурност, че актуализацията е предназначена за този конкретен модел на производителя.

Едуард Грейв също така говори за използването на интелигентно производство на продукти с висока стойност. Като поръчкови автомобили или дори коктейлни смесители, задвижвани от IOTA. Инструкциите се съхраняват в платформата на IOTA и транзакциите се извършват с помощта на IOTA токените.

Споделете:

About Author

Related posts

Republia.io обявява началото на публична продажба

Споделете: Republia.io обявява началото на публична продажба, 23 август 2018 г. Republia е децентрализирана платформа която комбинира всички аспекти на блокчейн технологията и създава екосистема в която всички проекти се пресичат. Платформата е обявена да започне своята дистрибуция...

Read More

MainNet на EOS “замръзна” два дни след старта

Споделете: По-малко от 48 часа след пускането,EOS Mainnet е паузиран, според многобройните съобщения в Twitter и Steemit на 16 юни. Публикациите бяха направени от 21-те най-големи EOS блок производители (BP). Новината за потенциалния проблем в мрежата на EOS...

Read More

Coinbase ще добави Ethereum Classic

Споделете: Coinbase ще започне да поддържа Ethereum Classic (ETC) през следващите няколко месеца. Това бе съобщено днес в блога на Coinbase. Coinbase съобщи, че ще започне работа по изграждането на поддръжката на Ethereum Classic. Като част от този...

Read More

Leave a Comment