Споделете:

 

Данни от проучване сочат, че цената на Биткойн и Етериум ще се увеличи с повече от 3 пъти до края на годината

 

Според проучване, проведено от популярния уеб сайт Finder и публикувано от South China Morning Post, различни хора в блокчейн индустрията очакват цената на първите две криптовалути, Биткойн и Етериум, да се увеличи повече от три пъти до края на годината.

В проучването участваха 9 човека, които се работят в блокчейн индустрията за потенциалната ценова траектория на първите 12 криптовалути. Интересното е, че повечето участници смятат, че цената на Етериум ще се увеличи с повече от тази на Биткойн. Участниците прогнозират, че пазарната капитализация на Етериум ще се увеличи с 212%. Също така прогнозите им за капитализацията на Биткойн е, да се увеличи с 194%, а пазарната капитализация на Биткойн Кеш да нарасне с 123%.

Проучването бе проведено на 27 февруари. По това време, цената на Биткойн надхвърли 10 000$, а цената на Етериум бе 870$. Това означава, че според участниците цената на Етериум до края на годината ще надхвърли 2 550$. Според участниците цената на Биткойн ще достигне 29 533$, а цената на Биткойн Кеш 2 721$.Прогнозите от проучването биха означавали, че цената на Биткойн и цената на Етериум ще увеличат три пъти стойността си в рамките на 9 месеца, тъй като текущата цена на Биткойн е 8 800$, а тази на Етериум около 670$.

Очакваният ръст на цената на Етериум се дължи на приложимостта на мрежата и нарастващата популярност на ICO монетите. Си Ох е вицепрезидент на Octagon. Компанията предлага брокерски услуги за криптовалута. Си Ох разкри, че компанията усеща засилен интерес към Етериум от страна на инвеститорите. Според думите му все повече инвеститори проявяват интерес към Етериум, въпреки че интереса към Биткойн все още преобладава. Той каза:

Интересът към Биткойн все още преобладава, но за сравнение, средният дневен обем на Биткойн е все още три пъти по-голям от този на Етериум.

Кевин Лоу, главен стратегически директор в CryptAM, компания за управление на цифрови активи, също заяви, че Етериум има голямо бъдеще. Лоу посочи, че дигиталните валути, точно като Биткойн, са изправени пред проблеми. За да докаже своята гледна точка, той посочи CryptoKitties. Благодарение на тази игра, мрежата на Етериум беше временно претоварена. Той заяви:

Като пример, през 2017 година мрежата на Етериум усети голямо натоварване. Причината за това бе лудостта, наречена CryptoKitties– виртуална игра с котенца, която позволява на играчите да купуват и размножават крипто-домашни любимци. Това забавя работата на мрежата и подчертава едно от предизвикателствата, пред които са изправени по-старите криптовалути- мащабируемостта.

Желаете ли да получавате известия, свързани с крипто-анализи и представяне на нови проекти? Може да се абонирате за нашите анализи и представяния на нови проекти, като попълните формата отдолу:

Споделете:

About Author

Related posts

Binance започва да приема депозити и теглене с фиатни валути

Споделете: Binance, една от най-големите платформи за търговия с дигитални валути стартира нов обмен, който предлага депозити и теглене във фиатни валути. Криптовалутите, които  поддържа обменът са Биткойн, Етер, а фиатните валути са евро и британски паунд. Binance обяви...

Read More

ФК Левски обяви за своето партньорство с блокчейн компанията Recheck

Споделете: Преди два часа, ФК Левски обяви партньорството си с холандската компания Recheck. Целта на партньорството е да се предотврати продаването на фалшиви продукти с бранда Левски. Това бе обявено преди два часа като партньорството бе представено от...

Read More

Binance тества фиатна платформа, руснаците подготвят крипто-платформи, а Украйна се подготвя за национална монета

Споделете: Binance, водещият крипто-обмен, съобщи, че ще започне да тества своята платформа нова платформа в Сингапур. Новата платформа на борсата ще предлага купуване и продаване на дигитални валути чрез фиатна. Също така два острова в Русия се конкурират...

Read More

Leave a Comment