Споделете:

Докато Китай забранява продажбата на ICO, Канада подкрепя продажбата на ICO монети. “Кредита на властите в Квебек” възнамерява да даде шанс за използването на Блокчейн.
За да покаже подкрепата си към ICO, AMF определи, че продажбата на монети, извършени от социално отговорни предприятия, стартира инвестицията Impak Finance. AMF също така освобождава Impak Finance от някои от изискванията, които обикновено се изискват от ценните книжа за защита, така че ICO да се материализира.
Според директора на “Дивизията за корпоративни финанси на AMF” Патрик Теорет, движението е тестово за да се определи дали ще има проблеми, свързани със защитата на инвеститорите:

“Ние сме готови да облекчим някои от изискванията, какъвто е случая с тестовете. Това е тест за да се види дали съществуват проблеми с инвеститорите.”

Impak Finance решиха да участват в проекта поради убеждението си, че регулаторите наистина се интересуват от подкрепата за сектора на дигитални валути. Президентът на Impak Finance Пол Алард коментира:

“Бях работил с регулаторите няколко години преди Impak Coin и знаех, че те са склонни да адаптират регулаторната си рамка за да помогнат на сектора, свързан с криптовалутите.”

Споделете:

About Author

Related posts

Binance започва да приема депозити и теглене с фиатни валути

Споделете: Binance, една от най-големите платформи за търговия с дигитални валути стартира нов обмен, който предлага депозити и теглене във фиатни валути. Криптовалутите, които  поддържа обменът са Биткойн, Етер, а фиатните валути са евро и британски паунд. Binance обяви...

Read More

ФК Левски обяви за своето партньорство с блокчейн компанията Recheck

Споделете: Преди два часа, ФК Левски обяви партньорството си с холандската компания Recheck. Целта на партньорството е да се предотврати продаването на фалшиви продукти с бранда Левски. Това бе обявено преди два часа като партньорството бе представено от...

Read More

Binance тества фиатна платформа, руснаците подготвят крипто-платформи, а Украйна се подготвя за национална монета

Споделете: Binance, водещият крипто-обмен, съобщи, че ще започне да тества своята платформа нова платформа в Сингапур. Новата платформа на борсата ще предлага купуване и продаване на дигитални валути чрез фиатна. Също така два острова в Русия се конкурират...

Read More

Leave a Comment