Споделете:

 

Експерт очаква цената на Биткойн да се увеличи драстично през второто тримесечие

 

Според експерти, Биткойн е имал най-лошото тримесичие. Експертите твърдят, че има редица фактори, поради които цената на Биткойн ще се увеличи през второто тримесечие.

Брайън Кели от Brian Kelly Capital твърди, че традиционно Биткойн преминава през първото тримесечие на годината лошо. Кели заяви пред Futures Now, че криптовалутите постигат по-добри резултати през второто тримесечие, като предвижда, че “през тази година ще има по-бърз скок, ако сезонността се повтори.” Това, което той споменава като сезонност, е годишният цикъл на развитие и конферецниите за криптовалута.
Друг основен фактор, който Кели вижда като част от потенциала за увеличение през второто тримесичие,е, че страхът от потенциални регулации ще изчезне или поне ще бъде намален. Той заяви пред Futures Now:

“Ние отидохме до крайност с регулационните мерки, като например Южна Корея, която мислеше да забранява криптовалутите. Виждаме отново промяната в този тип неща, мисля, че сме преминали през повечето регулаторни мерки успешно.”
Регулирането на пазара на криптовалути се разпространи в световен мащаб след като повечето криптовалути, включително и Биткойн, увеличиха цената си многократно през втората част на миналата година. Държави като Китай и Индия взеха крайни мерки срещу криптовалутите, като забраниха обмена на дигитални валути и ICO кампаниите, докато Япония и САЩ се борят със създаването на регулаторен баланс, който разрешава обмена на дигитални активи, като същевременно контролира измамите и престъпността, свързани с криптовалути. Кели коментира бъдещите регламенти:

“Не мисля, че регулирането е лошо нещо. То не убива пазара, стига да се прави правилно и да не се задушават иновациите. Регулациите биха могли да увеличат адаптирането на дигиталните валути.”

Друг фактор, посочен от Кели, е, че японската борса Monex потенциално поема конфликтния обмен Coincheck. Monex планира да предложи няколко милиарда йени в опит да поеме и преструктурира Coincheck до края на седмицата. Новината за потенциалната сделка е повлияла на Биткойн във вторник. Брайън Кели коментира потенциалната сделка:

“Това е огромен знак на увереност. Сега имаме регулирана публична компания в Япония, която купува крипто-обмен. Тази новина увеличава увереността в инвеститорите в Япония, а Япония е огромен пазар за дигитална валута.”

 

 

Желаете ли да получавате известия, свързани с крипто-анализи и представяне на нови проекти? Може да се абонирате за нашите анализи и представяния на нови проекти, като попълните формата отдолу:

Споделете:

About Author

Related posts

Екстрадират шефа на RGCoins заради схема за пране на пари

Споделете: Мистериозното затваряне на една от българските платформи за покупко-продажба на Биткойн се разплете. Платформата е собственост на Росен Йосифов, а историята се разказва от дъщеря му- Виктория. Според думите й, баща й е арестуван и предстои да...

Read More

266 милиона долара в Биткойн бяха изпратени от неактивен адрес

Споделете: Преди няколко часа един от най-богатите Биткойн адреси изпрати огромно количество от 66 233 BTC, което струва малко повече от 266 милиона долара, спрямо текущия курс на Биткойн (4024$). Този адрес не бе активен от 2014 година....

Read More

618 милиона долара в Биткойн бяха преместени от Binance до неизвестен портфейл

Споделете: BitcoinWhale Watch съобщи за движение на голямо количество Bitcoin от портфейли на Binance до биткойн адрес. Binance е една от големите борси за търговия с дигитални валути в света, като обемът на търговия за последните 24...

Read More

Leave a Comment