Споделете:

 

Жителите на американския щат Невада са предпочели да закупят хардуерни портфейли по време на празниците

 

Американците са известни по целия свят заради любовта им към пазаруването през празниците. Но напоследък поне някои от тях всъщност са направили разумна покупка около Черния петък и Cyber Monday. Всъщност хората в Невада закупиха много портфейли “Ledger Nano“, за да защитят по-добре криптовалутите си. Това се превърна в най-купувания продукт в този щат по време на празниците.

В наскоро публикуван анализ, който идентифицира най-продаваните продукти във всеки американски щат, бе установено, че хардуерните портфейли Ledger Nano е най-популярния продукт по празниците в Невада. Продукти като този, предназначен за защита на криптовалутата, се продават повече от джаджи като Amazon Fire. Проучването бе проведено от апликация за персонални асистенти за пазаруване, Earny, използвайки данни от повече от 100 милиона онлайн купувачи между 1 ноември 2017 година и 1 февруари 2018 година. Приложението пряко следи електронните пощенски кутии на потребителите, за да установи покупките в магазини като Amazon, Best Buy, Walmart, Zappos и други.
Защо Невада?

Компанията Ledger е основана през 2014 година от екип от осем души. Компанията в момента има 82 служители в Сан Франциско, Париж и Виерзон. Компанията, която твърди, че продава над един милион хардуерни портфейли за криптовалути в 165 страни. През януари 2018 година компанията събра инвестиция от 75 милиона долара.
Изследването не дава точна информация защо Невада е американският лидер в покупките на хардуерни портфейли, но едва от възможните причини е, че щатът предлага по-интересни възможности за изразходване на средства за притежателите на Биткойн. Например, по-рано тази година, клуб в Лас Вегас, където танцьорките носят татуировки с QR кода на портфейл адреса.

 

Може да закупите хардуерен портфейл от официалния уеб сайт на компанията.

 

Желаете ли да получавате известия, свързани с крипто-анализи и представяне на нови проекти? Може да се абонирате за нашите анализи и представяния на нови проекти, като попълните формата отдолу:

Споделете:

About Author

Related posts

Binance започва да приема депозити и теглене с фиатни валути

Споделете: Binance, една от най-големите платформи за търговия с дигитални валути стартира нов обмен, който предлага депозити и теглене във фиатни валути. Криптовалутите, които  поддържа обменът са Биткойн, Етер, а фиатните валути са евро и британски паунд. Binance обяви...

Read More

ФК Левски обяви за своето партньорство с блокчейн компанията Recheck

Споделете: Преди два часа, ФК Левски обяви партньорството си с холандската компания Recheck. Целта на партньорството е да се предотврати продаването на фалшиви продукти с бранда Левски. Това бе обявено преди два часа като партньорството бе представено от...

Read More

Binance тества фиатна платформа, руснаците подготвят крипто-платформи, а Украйна се подготвя за национална монета

Споделете: Binance, водещият крипто-обмен, съобщи, че ще започне да тества своята платформа нова платформа в Сингапур. Новата платформа на борсата ще предлага купуване и продаване на дигитални валути чрез фиатна. Също така два острова в Русия се конкурират...

Read More

Leave a Comment