Споделете:
Изследователи от Element Digital Asset Management, консултантска фирма, предлагаща услуги за пазарни консултации по криптограми, наскоро посочиха, че Bitcoin (BTC) остава в диапазона от $ 5 500 до $ 8 500 за повече от три месеца. Според мениджъра на активи, това е знак, че краткосрочните търговци доминират на крипто пазара.
Директорът на портфолиото на инвестиционния консултант, Thejas Naval, и неговият ръководител по количествени изследвания Кевин Лу отбелязаха, че:
“В рамките на нашия екип сме склонни да вярваме, че пазарът [крипто] е в ултра рефлексивна държава в момента. Той се движи в диапазон в отговор на привидно всякакви новини. “Управление на цифрови активиНавал добавя:

“Тази [ценова тенденция] вероятно е резултат от търговията, доминирана от краткосрочни играчи, които използват структурирани деривативни инструменти с лостове за изразяване на спекулации в рамките на деня”.
Управление на цифрови активи

Освен това анализаторите за крипто търговия в Element Digital Asset Management вярват, че диапазонът на търговия, който сме виждали в Bitcoin през последните няколко месеца, предполага, че пазарът на цифрова валута може да се насочи към “триъгълнен пробив”.Споделете:

About Author

Related posts

Анализ на цената на Биткойн 12 октомври

Споделете:По- рано днес 12 Октомври, цената на Биткойн изведнъж се покачи с 8% от $4780 до $5,220. Обикновено когато цената се покачи, повече от 10% следват краткосрочни корекции, които осигуряват по- стабилна платформа, за засилка и постигане на нови...

Read More

Швейцарски университет “скача” на Bitcoin, приема крипто за обучение

Споделете: Адаптацията на Bitcoin става все по-масова. Хората, които използват дигиталната валута за разплащане непрекъснато се увеличават. Швейцарски университети приемат Bitcoin като метод за плащане. Един от тях е Университетът за приложни науки и изкуства в Люцерн. Университетът е...

Read More

Pirate Bay използва вашия процесор за копане на Bitcoin

Споделете:Известно е, че сайтът за незаконно пиратство “The Pirate Bay” превзема процесорната мощ на своите потребители, с цел копане на крипто валути. Torrentfreak издава, че незаконният торент сайт тайно тества JavaScript криптовалутен скрипт за копане, използвайки процесора, на потребителите...

Read More

Leave a Comment