Споделете:

Проектът Boosteroid стартира ICO на 27 ноември, за да събере инвестиции за създаването на платформа за облачни услуги, подобни на Amazon Web Services, Microsoft Azure и Google Cloud.

Какво е Boosteroid?

Boosteroid е сигурна платформа за облачни услуги, която осигурява удобен достъп до компютърни ресурси, софтуерни продукти, съхранявани файлове и други функции.
Хардуерната част на платформата ще включва много изчислителни системи, комбинирани в една единствена високоскоростна инфраструктура:

  • Сървъри, които са базирани на съвременните процесори Intel или AMD;
  • Сървъри, които включват Nvidia или AMD графични ускорители и графични карти;
  • Сървъри, които включват графични ускорители на Intel;
  • Архитектурата на сървърите ще се основава на:
  • Процесори Intel Xeon E5, E7 v4 или 5;
  • Процесори от серията AMD EPYC 7000;
  • Графични карти NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti;
  • Графични ускорители NVIDIA Tesla P100, Tesla V100 и AMD Radeon Instinct;
  • Ускорители от серията Intel Xeon Phi 7000.
 

Висококачествена изчислителна структура на облака

10GB и 100GB Ethernet суичове ще бъдат използвани като комуникационно оборудване.
Софтуерната част на проекта ще се базира на платформа с отворен код (open source), която позволява да се осигури широка галама от облачни услуги, като компютърна обработка, съхраняване на файлове, бази данни и много други.

Детайли за продажбата на токени

Продажбата на токени започва на 27 ноември и ще приключи на 11 декември. Екипът планира да продаде 300 милиона токена BTR. Един BTR струва 1,08$, като цената му ще се увеличава. Закупуването на токени е възможно през сайта на Boosteroid. Платформата приема плащания с ETH, BTC, LTC, BCH. Всички токени, които не бъдат продадени, ще бъдат унищожени. В момента е активна предварителната продажба на ICO (pre-sale).
Събраните средства ще бъдат използвани за разширяване на изчислителните съоръжения и разработката на облак, който ще позволи да се обработва видео, да се играят, които изискват голяма компютърна производителност.

1 BTR e цената на един час изчислителна мощност под наем на базата на 8 графични карти NVidia GeForce GTX 1080 Ti, 2 процесора Intel Xeon E5 2680v4, 256GB RAM, 960GB SSD. Цената на подобна услуга, която е предоставена от Google Cloud е на цена от 6,45$, а от Microsoft е 10,2$.

Официален уебсайт

Споделете:

About Author

Related posts

Бърз и лесен метод за обмен на дигитални валути

Споделете: Все повече платформи за бърз обмен на дигитални валути изискват верификация от страна на потребителите си. Представяме ви платформа за обмен от ново поколение- DigiSwap. Платформата предоставя шанс на потребители си да “разменят” своите монети за други....

Read More

OBCIA назначава FANTOM за заместник-председател на Управителния съвет

Споделете: OBCIA назначава FANTOM за заместник-председател на Управителния съвет Отворената асоциация за браншови индустрии (OBCIA) назначи FANTOM за заместник-председател на борда, който включва конгломерати като SK Telecom, Kakao, LG U +, Shinhan Bank и KEB Hana Bank. OBCIA...

Read More

Crypto Exchange OKCoin разширява търговията с токен-до-токен до 20 американски държави

Споделете: Crypto Exchange OKCoin разширява търговията с ток-до-ток до 20 американски държави ОККоин, водещ по обмен на криптомен паричен поток, наскоро обяви, че клонът в Съединените щати сега предлага двойки крипто-крипто търговия в 20 държави, добавяйки към своите чифтос-крипто...

Read More

Leave a Comment