Споделете:

Какво е CoinLancer?

CoinLancer е платформа за фрийленсъри. Платформата е базирана на Ethereum. Протоколът използва интелигентни договори, които са базирани на escrow механизма. CoinLancer има за цел да преоткрие фрийленсинг общността, като използва Блокчейн технологията и виртуални валути.

Демографията е една от основните причини, поради които пазарът на фрийленсърите нараства страшно бързо. Работата онлайн на свободна практика (фрийленсър) крие известни рискове. Някои от тези рискове включват кражба на самоличност, липса на гаранция за заплащане на работнице часове и услуги, фалшиви отзиви и други.
Един от най-популярните платформи за фрийленсъри е Upwork. През 2014г. компанията регистрира 941 милиона долара приходи от печалбите на фрийленсърите.


Проблемите на сегашните платформи за фрийленсъри

Upwork е една от реномираните компании за фрийленсърите и доскоро фрийленсърие губят около 10% от сумата, платена от клиента в уебсайта. Платформата изисква от фрийленсърите да платят на сайта 20% от първите 500$, 10% от 501$ до 9999$ и 5% от 10 000$.
Друг проблем, с който се сблъсква индустрията понастоящем е сигурността на средствата на участниците в сделката. Това може да бъде отстранено чрез използването на система с много подписи (multisignature). Това ще гарантира и на двете страни в сделката, че няма да има измамени.
Друг проблем, пред който е изправен този пазар, е особено скъп на самите фрийленсъри и това се отнася за таксите за всяка работа. Фрийленсърите губят добър процент от техните доходи, като го дават на медиаторите. Медиаторите са хора, които гарантират на двете страни, че няма да има измамени. Тези потенциални медиатори биха могли да бъдат елиминирани чрез установена мрежа. Таксите в мрежата са едва 3%.

ICO информация

Предварителната продажба на монетите (ICO) стартира на 14 октомври 2017 година и ще приключи на 15 декември 2017 година. Монетите ще бъдат разпределени на 22 декември. Общата циркулация на монетите е 300 милиона. Символът на монетата е CL. Цената на една монета CL е 25 цента.

Наличен бонус

11 Ноември- 20 Ноември
Бонус: 10%

21 Ноември- 30 Ноември
Бонус: 5%

1 Декември- 15 Декември
Бонус: 0%

Официален уебсайт на CoinLancer

Споделете:

About Author

Related posts

Бърз и лесен метод за обмен на дигитални валути

Споделете: Все повече платформи за бърз обмен на дигитални валути изискват верификация от страна на потребителите си. Представяме ви платформа за обмен от ново поколение- DigiSwap. Платформата предоставя шанс на потребители си да “разменят” своите монети за други....

Read More

OBCIA назначава FANTOM за заместник-председател на Управителния съвет

Споделете: OBCIA назначава FANTOM за заместник-председател на Управителния съвет Отворената асоциация за браншови индустрии (OBCIA) назначи FANTOM за заместник-председател на борда, който включва конгломерати като SK Telecom, Kakao, LG U +, Shinhan Bank и KEB Hana Bank. OBCIA...

Read More

Crypto Exchange OKCoin разширява търговията с токен-до-токен до 20 американски държави

Споделете: Crypto Exchange OKCoin разширява търговията с ток-до-ток до 20 американски държави ОККоин, водещ по обмен на криптомен паричен поток, наскоро обяви, че клонът в Съединените щати сега предлага двойки крипто-крипто търговия в 20 държави, добавяйки към своите чифтос-крипто...

Read More

Leave a Comment