Споделете:

Какво е Ethconnect (ECH)?

EthConnect е самоуправляваща се финансова система с P2P транзакции. Платформата е с отворен код. Платформата предоставя електронна валута. Монетата е базирана на Ethereum.

Как работи EthConnect?

Ethconnect работи без централен сървър. Платформата се поддържа на различни сървъри от всеки потребител, който е свързан към мрежата. Тя позволява на потребителите да съхраняват и инвестират своя капитал в неправителствен финансов поток и да се възползват максимално от инвестицията. Платформата ще се съсредоточи върху разработването на банка от ерата на блокчейн, която може да бъде място за съхраняване на финансови услуги. Парите могат да се изпращат навсякъде и по всяко време. Трансфер на пари от Ethconnect (ECH) може да се осъществи само със смартфон или компютър. Всички сделки могат, които сме направили, могат да се видят, но ние не знаем кой е собственикът на Ethconnect (ECH), ако сам не пожелае да се разкрие.
Таксата за трансфер може да бъде намалена постепенно, но за да ускорите транзакцията, можете да поставите по-висока такса в портфейла на Ethconnect.


Каква технология използва монетата?

Монетата използва протокола ERC20. Архитектурата на платформата е P2P (peer to peer).

Какво представлява ERC20?

ERC20 е протокол, който дефинира набор от команди, които трябва да се интегрират. Стандартът на протокола ER20 съдържа основните функции, които всяка полезна монета трябва да притежава. Тези функции включват прехвърляне на монети, общото предлагане на монети и други.

Интелигентен договор

Основната цел на интелигентните договори е да позволят на двете страни да работят и търгуват в интернет без посредник. Целият процес на даденият интелигентен договор се извършва автоматично без намесата на трета страна. Можем публично да видим конкретна транзакция, но не можем да разберем кой ги е направил.

Предварителна продажба на монети

Предварителната продажба на монетите ще стартира на 1 ноември 2017 година и ще приключи на 30 ноември 2017 година. Наличните монети са 8 000 000.
Цената на монетата първоначално ще е 50 цента и след това ще продължава да се покачва спрямо продадените монети до момента.

Също така спрямо продадените монети до момента ще има и бонус при закупуването на монетите. Първоначалният бонус е 15% повече монети при закупуване. Бонусът пада след спрямо продадените монети.

Официален уеб сайт на платформата

Споделете:

About Author

Related posts

Бърз и лесен метод за обмен на дигитални валути

Споделете: Все повече платформи за бърз обмен на дигитални валути изискват верификация от страна на потребителите си. Представяме ви платформа за обмен от ново поколение- DigiSwap. Платформата предоставя шанс на потребители си да “разменят” своите монети за други....

Read More

OBCIA назначава FANTOM за заместник-председател на Управителния съвет

Споделете: OBCIA назначава FANTOM за заместник-председател на Управителния съвет Отворената асоциация за браншови индустрии (OBCIA) назначи FANTOM за заместник-председател на борда, който включва конгломерати като SK Telecom, Kakao, LG U +, Shinhan Bank и KEB Hana Bank. OBCIA...

Read More

Crypto Exchange OKCoin разширява търговията с токен-до-токен до 20 американски държави

Споделете: Crypto Exchange OKCoin разширява търговията с ток-до-ток до 20 американски държави ОККоин, водещ по обмен на криптомен паричен поток, наскоро обяви, че клонът в Съединените щати сега предлага двойки крипто-крипто търговия в 20 държави, добавяйки към своите чифтос-крипто...

Read More

Comments ( 2 )

  • icoreview

    Good information. Lucky me I discovered your site by chance (stumbleupon).
    I’ve saved as a favorite for later!

  • Homestays in Gurgaon

    Major thankies for the blog article.Really looking forward to read more. Cool.

Leave a Comment