Споделете:

Какво е HireMatch ICO?

HireMatch е платформа, която има за цел да децентрализира пазара на труда. Използвайки децентрализираното си приложение, те искат да премахнат отнемащия от времето процес на наемане, използвайки агенция за подбор. С новия Hire токън, HireMatch се стремят да направят процеса за подбор на персонала по-лесен.

Настоящият пазар за набиране на персонал

Първият онлайн борд за работа е създаден през 1992 година и е наречен “Онлайн кариерен център”.
В средата на 2000г. агрегаторите за работни места промениха индустрията. Огромни уеб сайтове позволиха на работодателите и потребителите да търсят от една платформа, за да намерят работа на всички уеб сайтове за набиране на персонал.
В същото време, когато социалните медии станаха популярни, LinkedIn навлезе на пазара. Това позволи на работодателите да търсят персонал в по-спокойна среда.
Средната комисионна за набиране на персонал, начислявана от популярните платформи, е 37 500$ на вноска от високоплатена работна ръка (всеки, който печели над 100 000 щ.д.).
Тези уеб сайтове имат следните проблеми за работодателите:

  • Отнемат много време със своите платформи, които са пълни със спам.
  • Често платформите са доста сложни за някои потребители.
  • Доста от платформите не са достатъчно бързи за бързо развиващият се пазар.
  • Цената за подбор на правилният кандидат е твърде висока.



Как HireMatch ще реши тези проблеми?

Новата платформа има за цел да реши тези проблеми, като използва основния принцип на работа в мрежата: знанието и доверието. На агентите ще бъде дадена възможност да използват своите приятели в социанлите врежи, за да препоръчват нови предложения за работа. Те също ще могат да използват интелигентни приложения, които са изградени с помощта на API. По този начин вниманието на потребителите ще бъде привлечено чрез социанлите мрежи.
С помощта на HireMatch агентът ще се включи в платформата и ще избере дадена сума от определен брой Hire монети. След това агентът е публикувал своята работа, а след това се генерира умен договор(smart contract) в блокчейна на Ethereum. След това агентите ще имат възможност да изберат приятели в социалните мрежи, които да кандидатстват за работата. След като длъжността бъде заета от служител, агентите, които са помогнали да се намери правилният служител, получават своя дял от наградата в Hire монети.

Подробности за HireMatch ICO

Дати на продажбата на монетите:
1 октомври-31 октомври
Цена на монетите: 1 ETH=1800 Hire монети
Начин на плащане: само ETH
Общо предлагане: 100 000 000

Заключение

HireMatch изглежда е първата платформа, която навлиза на индустрията за подбор на служители. Платформата използва технологията Блокчейн. Тяхната концепция изглежда добре и с над 1500 продадени ETH изглежда, че тя трябва да бъде успешна.

Споделете:

About Author

Related posts

Бърз и лесен метод за обмен на дигитални валути

Споделете: Все повече платформи за бърз обмен на дигитални валути изискват верификация от страна на потребителите си. Представяме ви платформа за обмен от ново поколение- DigiSwap. Платформата предоставя шанс на потребители си да “разменят” своите монети за други....

Read More

OBCIA назначава FANTOM за заместник-председател на Управителния съвет

Споделете: OBCIA назначава FANTOM за заместник-председател на Управителния съвет Отворената асоциация за браншови индустрии (OBCIA) назначи FANTOM за заместник-председател на борда, който включва конгломерати като SK Telecom, Kakao, LG U +, Shinhan Bank и KEB Hana Bank. OBCIA...

Read More

Crypto Exchange OKCoin разширява търговията с токен-до-токен до 20 американски държави

Споделете: Crypto Exchange OKCoin разширява търговията с ток-до-ток до 20 американски държави ОККоин, водещ по обмен на криптомен паричен поток, наскоро обяви, че клонът в Съединените щати сега предлага двойки крипто-крипто търговия в 20 държави, добавяйки към своите чифтос-крипто...

Read More

Leave a Comment