Споделете:

OmiseGO е финансова технология, базирана на Етериум, която предлага децентрализиран обмен и платформа за плащания.

Какво е OmiseGO?

OmiseGO е компания, създала финансова технология. Тази технология позволява обмен и плащания в реално време. Целта на OmiseGo е да създаде възможност за финансово включване, като същевременно наруши съществуващите финансови институции.
От гледна точна на обикновените хора, OmiseGO иска да направи по-евтино изпращането и получаването на плащания. Също така компанията иска да направи и обмяната на валута по-евтина, независимо дали става въпрос за фиатни валути или крипто валути.
OmiseGO все още не е стартирал. Въпреки това, дата на която ще стартира проекта е насрочена за по-късно тази година.


Как действа OmiseGO?

В системата на OmiseGO съществуват два основни продукта: Блокчейн и портфейл.
OmiseGO ще позволи децентрализиран обмен на публичен Блокчейн с голям обем и ниски разходи. Използвайки тази платформа, OmiseGO ще осигури “услуга за трансфер на стойност от следващо поколение, работеща във валута и видове активи”. Всеки ще може да използва мрежата на OmiseGO за извършване на финансови транзакции. Мрежата на OmiseGO е свързана с основната мрежа на Етериум.
Платформата ще улесни и участието на милиони потребители в света на крипто валутите. Потребителите ще могат лесно да преминат от използването на фиатни пари към децентрализирани валути като ETH, BTC и други. Крайната цел на OmiseGO е да създаде състояние на перфектната конкуренция в света на валутите.

“Мрежата OmiseGO е вътрешно агресивна между фиатните и децентрализирани пари: системата е изградена така, че най-добрите валути ще спечелят.”

OmiseGO подчертава следните три основни характеристики както в портфейла си, така и в Блокчейн:
Достъп: Не е необходима банкова сметка за достъп до борсата, OmiseGO ще има пълен резерв с национални лицензи.
Скалируемост: Ниските разходи ще бъще ключова характеристика на платформата OmiseGO.
Сигурност: OmiseGO предлага децентрализирани валути.

Блокчейнът на OmiseGO идва със следните основни характеристики:
Децентрализиран обмен
Механизъм за представяне на ликвидност
Мащабируем и публичен Блокчейн
Високопроизводителна система, която използва взаимносвързаната конструкция на Блокчейн

Какви са OMG токените?

Omise ще продаде OMG токените(OmiseGo) в даден момент през следващите месеци.

Споделете:

About Author

Related posts

Бърз и лесен метод за обмен на дигитални валути

Споделете: Все повече платформи за бърз обмен на дигитални валути изискват верификация от страна на потребителите си. Представяме ви платформа за обмен от ново поколение- DigiSwap. Платформата предоставя шанс на потребители си да “разменят” своите монети за други....

Read More

OBCIA назначава FANTOM за заместник-председател на Управителния съвет

Споделете: OBCIA назначава FANTOM за заместник-председател на Управителния съвет Отворената асоциация за браншови индустрии (OBCIA) назначи FANTOM за заместник-председател на борда, който включва конгломерати като SK Telecom, Kakao, LG U +, Shinhan Bank и KEB Hana Bank. OBCIA...

Read More

Crypto Exchange OKCoin разширява търговията с токен-до-токен до 20 американски държави

Споделете: Crypto Exchange OKCoin разширява търговията с ток-до-ток до 20 американски държави ОККоин, водещ по обмен на криптомен паричен поток, наскоро обяви, че клонът в Съединените щати сега предлага двойки крипто-крипто търговия в 20 държави, добавяйки към своите чифтос-крипто...

Read More

Leave a Comment