Споделете:

Какво е Open Source University

Екипът на Open Source University изгражда първата платформа, която ще доведе до прозрачност между бизнеса, академиите и обучаващите се. Платформата е базирана на Ethereum. Целта на платформата е да разреши повечето от съществуващите проблеми за бизнеса, образователните системи и обучаващите се. Платформата решава съществуващи проблеми като скалируемост и недостиг на кандидати с образование, и опит за нуждите на бизнеса, и други.
Blockchain технологията дава възможност да се съхранява лесно резултатите от сертифицирането на кандидатите, но също така процесът на разпространение на кандидатите измежду всички фирми и организации може да се автоматизира лесно. Open Source University ще стартира с повече от 7000 отворени онлайн курса и с над 60 милиона обучаващи се в целия свят. Платформата има потенциал да достигне до 3 милиарда интернет потребители.

Потенциалът на платформата

Днес интернет има над 3,16 милиарда интернет потребители от всички възрасти, но преобладават младите хора, все още очакват глобално решение, което ще доведе до революция в начина, по който се учат, развиват и прогресират.
Въпреки, че в информационна ера, 4-5 годишните програми в един университет стават все по-неудобни решения за нарастващия брой в силно желани области като ИТ. Хората в силно желаните области често навлизат в работна сила преди да завършат пълното си обучение. Това кара хората да избират между успешна кариера сега и успешна кариера след официално завършване.
Една от целите за създаването на устойчиво общество е осигуряване на качествено образование за всички и насърчаване на ученето през целия живот.


EDU Token

В рамките на екосистемата на Open Source University ще бъде използвани токъните EDU, които са връзките в образователната система между бизнеса, академиите и обучаващите се.

Академиите ще могат да създават курсове и програми, като академиите ще могат да качват част от информацията в блокчейн. След като обучаващият се запише в специфичен курс, цялата информация за напредъка му ще се запазва в блокчейн. Това ще позволи на бизнеса да се насочи към подходящите кандидати, като се има в предвид, че личната информация за обучаващите се ще бъде защитена.
Бизнесът ще може да публикува курсове, както и функции за възстановяване на средствата на добрите студенти и на служители на определена фирма.

ICO

Продажбата на токъните ще се осъществи на платформата на Open Source University. Продажбата стартира на 20 ноември тази година. Краят на разпродажбата ще приключи на 25 декември или когато бъдат продадени 48 000 000 токъна EDU. Методите на плащане ще са с Ethereum, банков превод, както и с други криптовалути, които ще бъдат обявени.
Цените за монетите може да видите на снимката:

Официален уеб сайт
Официална Facebook страница

Споделете:

About Author

Related posts

Бърз и лесен метод за обмен на дигитални валути

Споделете: Все повече платформи за бърз обмен на дигитални валути изискват верификация от страна на потребителите си. Представяме ви платформа за обмен от ново поколение- DigiSwap. Платформата предоставя шанс на потребители си да “разменят” своите монети за други....

Read More

OBCIA назначава FANTOM за заместник-председател на Управителния съвет

Споделете: OBCIA назначава FANTOM за заместник-председател на Управителния съвет Отворената асоциация за браншови индустрии (OBCIA) назначи FANTOM за заместник-председател на борда, който включва конгломерати като SK Telecom, Kakao, LG U +, Shinhan Bank и KEB Hana Bank. OBCIA...

Read More

Crypto Exchange OKCoin разширява търговията с токен-до-токен до 20 американски държави

Споделете: Crypto Exchange OKCoin разширява търговията с ток-до-ток до 20 американски държави ОККоин, водещ по обмен на криптомен паричен поток, наскоро обяви, че клонът в Съединените щати сега предлага двойки крипто-крипто търговия в 20 държави, добавяйки към своите чифтос-крипто...

Read More

Leave a Comment