Споделете:

В предишните два урока се запознахте с основите на криптовалутите. Нека да преминем към по-съществената част:

За какво ми е необходима цифрова валута?

В един все по-развиващ се свят, технологиите напредват страшно бързо. В момента от някой държави не може да се осъществи паричен превод до друга. Най-честата причина е, че банката отхвърля превода. Тогава идват на помощ криптовалутите. С Bitcoin плащане, продавача получава средствата до 3 часа. Най-често времето, необходимо за да бъде потвърдена една заявка е около 40-50 минути.
Също така според доста инвеститори и т. н. трейдъри, криптовалутите остават в топ 5 на най-добрите инвестиции за тази година.

Как можем да закупим криптовалута?

Едно от най-изгодните места за закупуване на Bitcoin/Litecoin/Ethereum/Bitcoin Cash е BitcoinsAtTheMoment. Екипът направи пробна покупка от BitcoinsAtTheMoment. От уеб сайта им може да закупите и други различни криптовалути от Bitcoin. Екипът на уеб сайта е постоянно на разположение за въпроси и помощ.

Стъпка 1:

Влезте в уеб сайта на BitcoinsAtTheMoment. Кликнете на “Купи/Продай”.

Стъпка 2:

Въведете необходимите данни. Необходимо е да въведете коректно данните, защото екипът на BitcoinsAtTheMoment ще се свърже с вас.

Стъпка 3:

Операторът ще се свърже с вас по телефона за да се доуточните удобен метод за плащане и други подробности около купуването/продаването.

Стъпка 4:

Плащане.

Методите за плащане са следните: плащане в кеш, EasyPay, по банков път, Western Union, други (възможно е да се разберете с оператора за начин на плащане).

 

Споделете:

About Author

Related posts

Бърз и лесен метод за обмен на дигитални валути

Споделете: Все повече платформи за бърз обмен на дигитални валути изискват верификация от страна на потребителите си. Представяме ви платформа за обмен от ново поколение- DigiSwap. Платформата предоставя шанс на потребители си да “разменят” своите монети за други....

Read More

OBCIA назначава FANTOM за заместник-председател на Управителния съвет

Споделете: OBCIA назначава FANTOM за заместник-председател на Управителния съвет Отворената асоциация за браншови индустрии (OBCIA) назначи FANTOM за заместник-председател на борда, който включва конгломерати като SK Telecom, Kakao, LG U +, Shinhan Bank и KEB Hana Bank. OBCIA...

Read More

Crypto Exchange OKCoin разширява търговията с токен-до-токен до 20 американски държави

Споделете: Crypto Exchange OKCoin разширява търговията с ток-до-ток до 20 американски държави ОККоин, водещ по обмен на криптомен паричен поток, наскоро обяви, че клонът в Съединените щати сега предлага двойки крипто-крипто търговия в 20 държави, добавяйки към своите чифтос-крипто...

Read More

Leave a Comment