Споделете:

 

Stellar Lumens (XLM) може да не притежава дълъг списък с постижения. Дълго време, Stellar Lumens (XLM) е и все още е част от някои важни, революционни проекти и сътрудничества, но едно от най-важните постижения на Stellar Lumens е сътрудничеството с IBM.

Екипът на Stellar са започнали да наблюдават дългосрочното време за работа на основните нодове. Освен това, те имат списък със събития, големи конференции и срещи на върха.
Stellar участва в общи проекти с REM лоялност, Swych, TillyBilly, FLipNpik, Cross Hedge, SVPER, SID, LocalXpose и Pedity. Повечето от гореизброените компании имат различни цели. Подробности за всички тези проекти могат да бъдат намерени в официалния им уеб сайт.Радован Бис, крипто-ентусиаст, коментира:

“Страхотна новина, нов проект. Очаквам с нетърпение да използвам моите XLM. FlipNpik и TillBilly са най-добрите.”

Пол Майкнейл, крипто-последовател, заяви:

“От какъв продукт се вълнувате в крипто-пространството? Моята точна представа сега, освен Биткойн, разбира се, е @StellarLumens. Вярвам, че @JedMcCaleb върши страхотна работа с този проект, а партньорството с IBM и финансирането от Stripe са ключови за успеха на XLM.”

Към момента цената на Stellar Lumens е 0,28$, а пазарната капитализация на монетата е 5,3 милиарда долара. Монетата заема 8-мо място сред монетите с най-голяма капитализация. Обемът на търговия през последните 24 часа е 43,7 милиона долара. XLM се търгува активно в най-големите борси като Binance, OKEx, CoinEgg и много други. С над 89 различни двойки, в различни платформи, Stellar Lumens със сигурност заслужава да бъде в топ 10.

Споделете:

About Author

Related posts

Republia.io обявява началото на публична продажба

Споделете: Republia.io обявява началото на публична продажба, 23 август 2018 г. Republia е децентрализирана платформа която комбинира всички аспекти на блокчейн технологията и създава екосистема в която всички проекти се пресичат. Платформата е обявена да започне своята дистрибуция...

Read More

MainNet на EOS “замръзна” два дни след старта

Споделете: По-малко от 48 часа след пускането,EOS Mainnet е паузиран, според многобройните съобщения в Twitter и Steemit на 16 юни. Публикациите бяха направени от 21-те най-големи EOS блок производители (BP). Новината за потенциалния проблем в мрежата на EOS...

Read More

Coinbase ще добави Ethereum Classic

Споделете: Coinbase ще започне да поддържа Ethereum Classic (ETC) през следващите няколко месеца. Това бе съобщено днес в блога на Coinbase. Coinbase съобщи, че ще започне работа по изграждането на поддръжката на Ethereum Classic. Като част от този...

Read More

Leave a Comment