Споделете:

 

Криптовалутите, които увеличиха цената си и загубиха част от нея, през този месец

 

Много неща се случиха през февруари и ние разгледахме криптовалутите, които са увеличили цената си през този месец, както и тези, които са загубили част от стойността си. Този анализ може да ни даде представа за предстоящото движение на пазара през следващия месец. Монетите, които са увеличили цената си през този месец са DigixDOA, OmiseGo, Ethereum Classic и Litecoin. Монетите, които са загубили най-много от стойността си през месеца са NEM, Cardano, Stellar Lumen и EOS.

Общата пазарна капитализация на криптовалутите на 1 февруари беше около 510 милиарда долара, като текущата капитализация е около 452 милиарда долара. Най-големият спад през този месец бе на 6 февруари. Капитализацията на криптовалутите достигна близо 300 милиарда долара.

Кралят на криптовалутите, Биткойн, имаше сравнително еднообразен месец. Цената на Биткойн през началото на месеца бе около 10 300 долара, като в края на месеца цената е с няколкостотин долара по-висока. Най-ниската точка, отново е на 6 февруари, като цената на Биткойн достигна 6 300 долара.


Топ монетите, които увеличиха цената си

Litecoin имаше много добър месец. Цената на монетата в началото на месеца бе 150 долара, като текущата цена е около 213$. Форкът на Litecoin, Litecoin Cash и стартирането на LitePay привлече инвеститорите отново към инвестиране в LTC.
NEO е увеличила цената си малко през този месец, като цената в началото на месеца бе 130$, като текущата цена на монетата е 134$. Най-големият спад отново е на 6 февруари, когато цената на NEO достигна 65 долара.
Цената на Monero премина през доста възходи и падения през този месец. Цената на монетата в началото на месеца бе около 270 долара. На 2 февруари цената на монетата бе около 205 долара, а около 6 февруари цената на Monero бе около 180 долара. Текущата цена на Monero е около 295 долара.
Този месец бе доста добър за Ethereum Classic. Цената на монетата в началото на месеца бе около 27 долара, а текущата цена е около 36 долара. Това е увеличиние с около 33%, като вероятната причина за това увеличение е предстоящите събития около монетата.
Месец февруари бе великолепен за OmiseGo. В началото на месеца, цената на монетата бе около 14,5$, а текущата цена е около 20,5$. Скокът от 40% прави OMG една от монетите в топ 20 спрямо пазарната капитализация, които са увеличили цената си най-много през този месец.
Криптовалутата Zcash също е увеличила цената си през този месец, като текущата цена на монетата е около 416 долара, а в началото на месеца, Zcash се търгуваше за около 390 долара.
DigixDoa трябва да се спомене, тъй като монетата е увеличила цената си през този месец с над 100%. В началото на месеца, DigixDoa се търгуваше за около 253$, а текущата цена на криптовалутата е 561$.


Топ монетите, които загубиха част от цената си

Ethereum загуби част от позициите си, като в началото на месеца се търгуваше за около 1140$, а текущата цена на “Кралят на алтернативните монети” е около 870$. Цената на Ethereum падна до под 600 долара на 6 февруари, по време на големия спад, но не успя да възстанови цената си от началото на месеца.

Ripple също изгуби част от стойността си. В началото на месеца, цената на монетата бе около 1,10$, а текущата цена на криптовалутата е 0,91$. Спадът е доста изненадващ, тъй като много от новите партньорства бяха обявени от базираната в Сан Франциско компания, но очевидно новите партньорства не са повлияли положително на цената.
Bitcoin Cash претърпя лек спад с около 12% през този месец. В началото на месеца, цената на монетата бе около 1 450$, а текущата цена е 1 225$. Интегрирането на SegWit и интегрирането на Lightning Network са отнели предимството на Bitcoin Cash.
Cardano е една от монетите, които са загубили най-голяма част от цената си през този месец. Цената на монетата в началото на месеца бе около 0,50$, а текущата цена е около 0,31$. През този месец, екипът на Cardano обяви много малко положителни новини, а малките алтернативни монети се нуждаят от доста положителни новини, за да увеличат цената си. ADA остава в топ 10 на най-големите криптовалути спрямо пазарната капитализация, но ако спада продължи, ADA може и да не бъде в топ 10 на най-големите криптовалути.
Stellar Lumen също имаше доста ужасен месец. Цената на XLM в началото на месеца бе около 0,50$, а текущата цена на монетата е 0,34$. Този спад е резултат от много бавното възстановяване от “голямото продаване”, което започна през месец януари. Stellar продължава да поддържа низходящата тенденция.
В началото на месеца EOS се търгуваше за около 12,30$, а текущата цена на монетата е около 8,67$. Криптовалутата показва подобен модел в графиката както XLM и ADA.
NEM претърпя огромен спад през този месец. Цената на монетата в началото на месеца бе около 0,80$, а текущата цена на NEM e около 0.41$. Това е спад с близо 50%. Това превръща монетата в една от криптовалутите, които са загубили най-голяма част от цената си през този месец.

Споделете:

About Author

Related posts

Binance започва да приема депозити и теглене с фиатни валути

Споделете: Binance, една от най-големите платформи за търговия с дигитални валути стартира нов обмен, който предлага депозити и теглене във фиатни валути. Криптовалутите, които  поддържа обменът са Биткойн, Етер, а фиатните валути са евро и британски паунд. Binance обяви...

Read More

ФК Левски обяви за своето партньорство с блокчейн компанията Recheck

Споделете: Преди два часа, ФК Левски обяви партньорството си с холандската компания Recheck. Целта на партньорството е да се предотврати продаването на фалшиви продукти с бранда Левски. Това бе обявено преди два часа като партньорството бе представено от...

Read More

Binance тества фиатна платформа, руснаците подготвят крипто-платформи, а Украйна се подготвя за национална монета

Споделете: Binance, водещият крипто-обмен, съобщи, че ще започне да тества своята платформа нова платформа в Сингапур. Новата платформа на борсата ще предлага купуване и продаване на дигитални валути чрез фиатна. Също така два острова в Русия се конкурират...

Read More

Comment ( 1 )

  • crypto

    Отново, временно са пуснати регистрациите в Binance (една от най-добрите крипто борси), за благодарност за хубавата новина, можете да се регистрирате чрез моят реферален линк: https://www.binance.com/?ref=12280237

Leave a Comment