Споделете:

 

Крипто-обмена Coinbase ще подкрепи тегленето на монети от “твърдите вилици” на Биткойн

 

Coinbase обяви, че ще подкрепи тегленето на средства от форковете на Биткойн в продуктите на Coinbase през следващия месец.

Докато борсата съобщи, че ще разреши тегленето на активи, свързани с форковете на Биткойн, Coinbase подчерта, че не обявяват търговска подкрепа за конкретни активи. Coinbase няма намерение да подкрепя нови монети, свързани с форковете на Биткойн в Coinbase Commerce. Тегленията на този вид активи ще бъде разрешена и за GDAX.


Твърдите вилици” в криптовалутите се създават чрез “разцепване” на блокчейна, като се споделя историята на транзакциите до определено време и дата. Основните форкове на Биткойн са: Bitcoin Private (BTCP), Bitcoin Cash (BCH) и Bitcoin Gold (BTG).

На конферецията Deconomy 2018 в Южна Корея, която се проведе по-рано тази седмица, главният изпълнителен директор на Bitcoin.com Роджър Вер се сблъска с главния стратегически директор на Blockstream, Самсон Моу. Те говореха за мащабирането на Биткойн. Вер каза, че екипът на Моу “разби Биткойн екосистемата на хиляда и един различни алтернативни монети и забави адаптирането на криптовалутите по целия свят.”

 

Желаете ли да получавате известия, свързани с крипто-анализи и представяне на нови проекти? Може да се абонирате за нашите анализи и представяния на нови проекти, като попълните формата отдолу:

Споделете:

About Author

Related posts

Екстрадират шефа на RGCoins заради схема за пране на пари

Споделете: Мистериозното затваряне на една от българските платформи за покупко-продажба на Биткойн се разплете. Платформата е собственост на Росен Йосифов, а историята се разказва от дъщеря му- Виктория. Според думите й, баща й е арестуван и предстои да...

Read More

Binance започва да приема депозити и теглене с фиатни валути

Споделете: Binance, една от най-големите платформи за търговия с дигитални валути стартира нов обмен, който предлага депозити и теглене във фиатни валути. Криптовалутите, които  поддържа обменът са Биткойн, Етер, а фиатните валути са евро и британски паунд. Binance обяви...

Read More

266 милиона долара в Биткойн бяха изпратени от неактивен адрес

Споделете: Преди няколко часа един от най-богатите Биткойн адреси изпрати огромно количество от 66 233 BTC, което струва малко повече от 266 милиона долара, спрямо текущия курс на Биткойн (4024$). Този адрес не бе активен от 2014 година....

Read More

Leave a Comment