Споделете:

 

Крипто-обменът Binance предлага награда от 250 000 долара за информация срещу хакерите

 

В резултат на забележителните опити за хакване на крипто-обмена Binance през изминалата седмица, крипто-обмена обяви, че предлага награда от 250 000$ срещу информация за хакерите.

Компанията обяви тази новина в неделя. Binance предлага 250 000 долара награда за информация, която ще доведе до арестуването на отговорните лица. Инцидентът от миналата седмица доведе до нередовна търговска дейност за някои потребители, които виждат неоторизирани сделки. Главният изпълнителен директор на обмена Binance, Чангпен Джао, увери потребителите, че нередовни сделки са били отказани и средствата на потребителите са защитени. Сега, описано като мащабно организирано престъпление, Binance се опитва да предаде отговорните лица на полицейските власти. Binance коментира:

“Първият човек, който предостави значителна информация и доказателства, които водят до законно задържане на хакерите, ще получи 250 000 долара в Binance coin (BNB). Обменният курс ще бъде определен в момента на прехвърлянето.”В допълнение към наградата, Binance запази 10 милиона долара в криптовалута за бъдещи награди срещу злонамерените хакерски дейности, насочени към платформата. Binance призова и други борси и фирми от бранша да предприемат действия срещу хакерите. Екипът на борсата заяви:

“Ние също така поканихме други борси и фирми, свързани с крипто-индустрията, да се присъединят към нашата инициатива.”

В дните след атаката, Binance разкри, че “мащабния опит за кражба” е задействал автоматичната система за управление на риска, която преустановява тегленията.

Желаете ли да получавате известия, свързани с крипто-анализи и представяне на нови проекти? Може да се абонирате за нашите анализи и представяния на нови проекти, като попълните формата отдолу:

Споделете:

About Author

Related posts

Binance започва да приема депозити и теглене с фиатни валути

Споделете: Binance, една от най-големите платформи за търговия с дигитални валути стартира нов обмен, който предлага депозити и теглене във фиатни валути. Криптовалутите, които  поддържа обменът са Биткойн, Етер, а фиатните валути са евро и британски паунд. Binance обяви...

Read More

ФК Левски обяви за своето партньорство с блокчейн компанията Recheck

Споделете: Преди два часа, ФК Левски обяви партньорството си с холандската компания Recheck. Целта на партньорството е да се предотврати продаването на фалшиви продукти с бранда Левски. Това бе обявено преди два часа като партньорството бе представено от...

Read More

Binance тества фиатна платформа, руснаците подготвят крипто-платформи, а Украйна се подготвя за национална монета

Споделете: Binance, водещият крипто-обмен, съобщи, че ще започне да тества своята платформа нова платформа в Сингапур. Новата платформа на борсата ще предлага купуване и продаване на дигитални валути чрез фиатна. Също така два острова в Русия се конкурират...

Read More

Leave a Comment