Споделете:

 

Крипто-обменът Poloniex е закупен от Circle

 

Компанията за плащания Circle обяви, че е закупила крипто-обмена Poloniex. Слуховете са били разпространявани в продължение на седмици и в край на сметка бяха потвърдени в съобщение и от двете страни. Poloniex е една от най-добре утвърдените обмени на криптовалута.

Очевидно е, че Circle има големи планове за Poloniex и ще предприеме “ръчен” подход, тъй като се стреми да предаде своята визия на обмена. От компанията Circle потвърдиха, че ще подобрят “опита на клиентите”- нещо, с което Polonex е известна от доста време.Крипто-борсата Polonex съществува от около 2014 година. Борсата е успяла да избегне сериозни проблеми със сигурността, което е постижение само по себе си. От компанията коментира още:

“Всички актуализации, които правим в хода на този преход, ще бъдат “зад кулисите” и ще бъдат насочени към подобряване на потребителския опит, подобряване на сигурността, и подобряване на производителността на платформата. Вашите средства ще останат на сигурно място и ще имате достъп до функционалността на акаунта непрекъснато.”

Прессъобщението завършва, като се говори за проучване на възможностите за търгуване с фиатна валута и достъп до ICO монети.
През последните години обмените като Bittrex и Poloniex до голяма степен са засенчени от по-нови участници в този бизнес, като Binance и Kucoin. Bittrex и Poloniex не успяха да внесат новаторство и търговците бяха принудени да се преместят в крипто-борси, в които се добавят по-новите монети. Poloniex все още е сред най-големите крипто-обмени спрямо търговския обем.

Споделете:

About Author

Related posts

Binance започва да приема депозити и теглене с фиатни валути

Споделете: Binance, една от най-големите платформи за търговия с дигитални валути стартира нов обмен, който предлага депозити и теглене във фиатни валути. Криптовалутите, които  поддържа обменът са Биткойн, Етер, а фиатните валути са евро и британски паунд. Binance обяви...

Read More

ФК Левски обяви за своето партньорство с блокчейн компанията Recheck

Споделете: Преди два часа, ФК Левски обяви партньорството си с холандската компания Recheck. Целта на партньорството е да се предотврати продаването на фалшиви продукти с бранда Левски. Това бе обявено преди два часа като партньорството бе представено от...

Read More

Binance тества фиатна платформа, руснаците подготвят крипто-платформи, а Украйна се подготвя за национална монета

Споделете: Binance, водещият крипто-обмен, съобщи, че ще започне да тества своята платформа нова платформа в Сингапур. Новата платформа на борсата ще предлага купуване и продаване на дигитални валути чрез фиатна. Също така два острова в Русия се конкурират...

Read More

Leave a Comment