Споделете:

 

Крипто-пазарът се бори да възстанови цената си; Биткойн Кеш увеличи цената си с близо 20%

 

Най-големите криптовалути на световния пазар, с изключение на Биткойн Кеш се борят да възстановят цената си. Биткойн, Етериум, Лайткойн и Рипъл демонстрираха малка промяна в цената си, като не демонстрират голяма промяна в цената си.

Докато повечето криптовалути на пазара регистрираха спад от 1% до 3% или малко увеличение в цената, стойността на Биткойн Кеш скочи с близо 20%, като повечето търговци подозират краткосрочна помпа. През последните няколко седмици, по време на голямата корекция, цената на много от криптовалутите падна с над 50%. Разбира се, имаше и някои редки случаи, при които малките криптовалути като FunFair се увеличиха за кратък период от време.

През последните 24 часа обаче цената на Биткойн Кеш се увеличи от 995$ до 1 300$, като обемът е силно концентриран в борсата OKEx, която е базирана в Хонг Конг. Биткойн Кеш остава най-често търгуваната криптовалута в платформата, която понастоящем е най-големият обмен на криптовалута в света с дневен обем на търговия от 2,4 милиарда долара. Преди това обменът OkEx бе на по-задна позиция, като UpBit и Binance бяха с по-голям дневен обем на търговията. Но тъй като Binance е офлайн повече от 24 часа поради проблем със сървъра, OKeX временно изпревари Binance в класацията.
Qtum и Етериум Класик отбелязаха голяма положителна промяна в цената си. Приликата между всички криптовалути, които са отбелязали огромна положителна промяна в цената си през последните 24 часа, е че всички те са силно концентрирани на южнокорейския пазар.
С дневен обем на сделките от над 2,4 милиарда долара, Биткойн Кеш рядко е постигнал обмен на търговията на стойност два милиарда долара през последните няколко месеца и по този начин огромната промяна в цената на монетата остава съмнителна.

Краткосрочно развитие

Като цяло, въпреки че пазарът се е възстановил от голямата корекция през изминалите няколко седмици, пазарът все още се бори да покаже признаци на средно възстановяване. Инвеститорът в хедж фондове и главният изпълнителен директор на Pantera Capital, Дан Морехед, заяви, че Биткойн, заедно с другите криптовалути, вероятно ще се покачат отново в рамките на няколко седмици.

“Изглежда, че след няколко седмици всичко ще бъде отново нормално и Биткойн може да започне да расте отново.”

Споделете:

About Author

Related posts

Bitcoin и останалите криптовалути падат, а пазарът загуби 36 милиарда долара

Споделете: Крипто-обществото е изненадано от резкия спад на голяма част от дигиталните валути. Почти всички криптовалути претърпяха голям спад през тази вечер. Bitcoin, кралят на криптовалутите, претърпя спад с над 12% през последните 24 часа. На 5 септември...

Read More

XMR ценови бум: Монеро използва методи отвъд престъпността

Споделете: XMR ценови бум: Монеро използва методи отвъд престъпността Анализаторите прогнозираха, че Монеро може да струва 18 000 долара на монета за пет години. Пазарният анализ предполага възходяща перспектива за монетата за защита на личните данни Monero; като...

Read More

Доклад: ЕС да обсъди по-нататъшното крипто регулиране на фона на липсата на прозрачност

Споделете: Доклад: ЕС да обсъди по-нататъшното крипто регулиране на фона на липсата на прозрачност Министрите на икономическите и финансовите въпроси от 28-те страни-членки на ЕС ще проведат неофициална среща по въпроса за предизвикателствата, породени от цифровите активи, и възможността...

Read More

Leave a Comment