Споделете:

Лайткойн е на път да достигне нова рекордна стойност

Изглежда края на тази година ще бъде много положителен за притежателите на Лайткойн. Наскоро бяхме свидетели на много голямо повишение в цената на Лайткойн. С цена от 320 долара сега може спокойно да кажем, че Лайткойн ще продължи да се движи към пазарна капитализация от 20 милиарда долара през следващата година.

За разлика от това, което повечето хора очакваха преди няколко седмици, нещата изглеждат доста положителни за цената на монетата. След големия спад до 265 долара преди няколко дни, хората не бяха сигурни за бъдещето на този алткойн. За щастие, цената на Лайткойн в крайна сметка се възстанови до 300 долара и изглежда, че може да видим нов ръст през следващите часове и дни.

През последните 24 часа видяхме, че цената на Лайткойн се задържа около нивото от 300 долара. Това е доста изненадващо, той като цената на Биткойн продължава да расте, като достигна рекордната стойност от 20 000 долара.

За сега, рекордната цена на Лайткойн е малко над 331 долара. Настоящата цена на Лайткон е малко над 322 долара. Изглежда, че тази стойност ще бъде премината в близко бъдеще. Повечето дългосрочни притежатели на Лайткойн ще бъдат повече от доволни, когато това се случи, но въпреки това криптовалутните пазари винаги ще останат непредсказуеми.

С над 1,86 милиарда долара обем на търговията с Лайткойн в рамките на 24 часа, нещата изглеждат повече от добре за монетата. Търсенето на тази монета се увеличава все повече, а в същото време все по-малко хора са готови да продадат на текущата цена. Бавно, но сигурно, все повече хора започват да държат своите монети в дългосрочен план. Това не се отнася само за Лайткойн. Все повече хора започват да инвестират в алтернативни монети в дългосрочен план.

Борсовият обмен GDAX е имал най-високия обем на търговия с Лайткойн през последните 24 часа. На второ място е Bitfinex, а на трето място Bithumb. Интересно е, че и в трите борси Лайткойн се е търгувал най-много срещу фиатни валути. Това означава, че все повече свеж капитал се “налива”.

Споделете:

About Author

Related posts

Litecoin в бизнеса с марихуана? Доставчик на канабис приема Litecoin

Споделете: Weedmaps е онлайн общност за марихуана, която също така доставя канабис. Те се определят като: “Ние сме малък доставчик в центъра на ЛА и обичаме Litecoin.” Weedmaps обмисля да започне да приема Litecoin за плащания, защото транзакциите...

Read More

Цената на Litecoin остава стабилна над 140 долара

Споделете: Цената на Litecoin остава стабилна над 140 долара Цената на Litecoin изглежда се задържа сравнително стабилна, като се има в предвид нестабилността на Алткойните. През уикенда, цената на Litecoin се задържа около 140 долара след големия скок на...

Read More

Лайткойн падна под 50 долара

Споделете:Август месец беше рекорден за криптовалутните пазари. Но само някои успяха да настигнат темповете на Лайткойн. Между 1 и 31 Август цената на монетата скочи от 43 на 64 долара, или иначе казано ръстът и беше 49 процента. А...

Read More

Leave a Comment