Споделете:

След 20 месеца научноизследователска и развойна дейност Малта ще стартира своята първа блокчейн платформа за управление на сделки с имоти.

През 2015 г. техногуруто Дейвид Шранц и предприемачът Антъни Мамо основават проекта Ledger Projects, блокчейн стартъп, за да помогнат както на частния, така и на публичния сектор в Малта да интегрират базирани на технологията блокчейн приложения.

“Блокчейните не са просто бизнес възможност, а начин да се промени начина, по който правителствата обслужват своите граждани, а частните компании – своите клиенти. Основните приоритети трябва да бъдат регулирането и стимулите за привличане на подходящ капитал и талант за стимулиране на растежа в този сектор “, каза Шранц.
Шранц подчерта, че приятелските, ефикасни и практически регулаторни рамки на Малта за местните блокчейн компании и бизнеса с криптовалута ще позволят на страната да се развие като основна тест зона за разработване на блокчейн нововъзникващи технологии. Той добави:

“Изграждането на такава технология като блокчейн е по-лесно в Малта, тъй като страната има силна финансова система, таланти с предприемачески дух и подход, който може да превърне острова в база и изпитателен полигон за нови икономически сектори и технологии”.

Следващата стъпка в глобалната индустрия за недвижими имоти е да се използва технология, базирана на блокчейн, за да се осигури максимално прехвърлянето на имоти. Чрез използването на биткойн като метод на плащане и блокчейн технологията като нефалшифицируема база данни, брокерите и правителствата могат да предоставят на бизнеса и потребителите по-прост и по-сигурен начин за продажба и закупуване на имоти.

Споделете:

About Author

Related posts

Binance започва да приема депозити и теглене с фиатни валути

Споделете: Binance, една от най-големите платформи за търговия с дигитални валути стартира нов обмен, който предлага депозити и теглене във фиатни валути. Криптовалутите, които  поддържа обменът са Биткойн, Етер, а фиатните валути са евро и британски паунд. Binance обяви...

Read More

ФК Левски обяви за своето партньорство с блокчейн компанията Recheck

Споделете: Преди два часа, ФК Левски обяви партньорството си с холандската компания Recheck. Целта на партньорството е да се предотврати продаването на фалшиви продукти с бранда Левски. Това бе обявено преди два часа като партньорството бе представено от...

Read More

Binance тества фиатна платформа, руснаците подготвят крипто-платформи, а Украйна се подготвя за национална монета

Споделете: Binance, водещият крипто-обмен, съобщи, че ще започне да тества своята платформа нова платформа в Сингапур. Новата платформа на борсата ще предлага купуване и продаване на дигитални валути чрез фиатна. Също така два острова в Русия се конкурират...

Read More

Leave a Comment