Споделете:

През август пазарът на алтернативните монети успя да запише исторически стойности. Пазарната капитализация на Алткойн монетите достигна 94 205 900 000 долара.

Етериум


Етериум непрекъснато създава нови ICO проекти. Hard Fork в мрежата на Етериум е насрочен за края на септември 2017г. Новата версия на софтуера ще разшири възможностите в мрежата на Етериум. Метрополис ще съдържа алгоритъм подобен на този в Zcash. Благодарение на него ще могат да се извършват анонимни транзакции в мрежата на Етериум.

Лайткойн

Лайткойн изглежда подходящ за инвестиране. Тенденцията е към възходящ тренд спрямо MA200 и MA20. Друг фактор свързан с неотдавнашното покачване на цената на Litecoin, може да бъде предстоящият обмен на междубанкови транзакзии. Сега след като Bitcoin активира SegWit протокола, мрежовата технология на Lighting трябва да улесни създаването на нови транзакции. Това може да гарантира, че Лайкойн ще остане релевантен в дългосрочен план.

Рипъл

Покачването на цената на Рипъл през последните седмици беше придружено от много високи обеми на борсите. Фактът, че Бен Бернанке проведе първата конференция на Рипъл е от по-голямо значение. Курсът на Рипъл не е силно зависим от конкретни събития, но наскоро търговския обем на криптовалутата се увеличи значително в южнокорейските борси. В момента повече от 60 организации в света използват Рипъл, сред тях са Santander, RBC, UBS и UniCredit.

OmiseGO

OMG излиза в следващите зони по обем след като намаля волатилността си. След последните събития, OmiseGO увери, че китайската забрана на ICO, няма да се отрази на мрежата.

Monero

Валутата беше в консолидация за доста дълъг период от време. Дигиталната валута Monero бе добавена към най-голямата южнокорейска борса Bithumb. Скоро поддръжката на валутата обяви, че е включена в списъка на други криптовалутни платформи като BitBay. Също така хардуерния портфейл Legner интегрира Monero.

Споделете:

About Author

Related posts

Bitcoin и останалите криптовалути падат, а пазарът загуби 36 милиарда долара

Споделете: Крипто-обществото е изненадано от резкия спад на голяма част от дигиталните валути. Почти всички криптовалути претърпяха голям спад през тази вечер. Bitcoin, кралят на криптовалутите, претърпя спад с над 12% през последните 24 часа. На 5 септември...

Read More

XMR ценови бум: Монеро използва методи отвъд престъпността

Споделете: XMR ценови бум: Монеро използва методи отвъд престъпността Анализаторите прогнозираха, че Монеро може да струва 18 000 долара на монета за пет години. Пазарният анализ предполага възходяща перспектива за монетата за защита на личните данни Monero; като...

Read More

Доклад: ЕС да обсъди по-нататъшното крипто регулиране на фона на липсата на прозрачност

Споделете: Доклад: ЕС да обсъди по-нататъшното крипто регулиране на фона на липсата на прозрачност Министрите на икономическите и финансовите въпроси от 28-те страни-членки на ЕС ще проведат неофициална среща по въпроса за предизвикателствата, породени от цифровите активи, и възможността...

Read More

Leave a Comment