Споделете:

 

Най-малко един човек в Китай взе значението на думата “Hodl” присърце, тъй като неговият баланс в Биткойн портфейла му е бил общо 93 947 BTC. Прехвърлянето на монетите към този адрес е започнало на 25 март тази година. Адресът на портфейла е 1KAt6STtisWMMVo5XGdos9P7DBNNsFfjx7 и понастоящем в него има 85 947 Биткойн монети, след като са били изпратени точно 8 000 Биткойн монети до други портфейли.

Член от екипа на Chinese Bitcoin forum показва, че организация, наречена BABI Finance, е разглеждала транзакциите на портфейла.

“Финансовата статистика на BABI установи, че сметката има тенденция да купува Биткойн, когато цената му пада. Този портфейл вече се вревърна в шести по големина портфейл в мрежата на Биткойн. Първите пет портфейла са собствеост на борси.”

Според събраните статистически данни този конкретен портфейл е получил по-голямата част от своите Биткойн монети чрез трансфери от единични сметки. Вторият по големина източник на Биткойн монети за този портфейл е Huobi, китайски обмен за дигитални валути.След тази сума се забелязват малки трансфери от по-малки портфейли на обща стойност 7 800 BTC. Най-малкият източник на Биткойн за този портфейл е HaoBTC.com, друга китайска борса.

“Не знаем кой е администраторът зад този мистериозен портфейл. Това е едно от интересните неща в мрежата на Биткойн. Въпреки това, по отношение на традиционния финансов пазар, администраторът на този портфейл може да бъде дългосрочна инвестиционна институция.”

Имаше и спекулации, за това, че това би могло да бъде размяна на студен портфейл, но тази теория се опровергава с факта, че Биткойн монетите идват от две различни борси.

Друг интересен факт е, че тайнственият притежател на този портфейл избира да продаде част от своите Биткойн монети на големи количества от 2 000, подобно на това как попечителите на Mt. Gox продадоха 16 000 монети, което доведе до спад в цената на монетата.

Споделете:

About Author

Related posts

Екстрадират шефа на RGCoins заради схема за пране на пари

Споделете: Мистериозното затваряне на една от българските платформи за покупко-продажба на Биткойн се разплете. Платформата е собственост на Росен Йосифов, а историята се разказва от дъщеря му- Виктория. Според думите й, баща й е арестуван и предстои да...

Read More

266 милиона долара в Биткойн бяха изпратени от неактивен адрес

Споделете: Преди няколко часа един от най-богатите Биткойн адреси изпрати огромно количество от 66 233 BTC, което струва малко повече от 266 милиона долара, спрямо текущия курс на Биткойн (4024$). Този адрес не бе активен от 2014 година....

Read More

618 милиона долара в Биткойн бяха преместени от Binance до неизвестен портфейл

Споделете: BitcoinWhale Watch съобщи за движение на голямо количество Bitcoin от портфейли на Binance до биткойн адрес. Binance е една от големите борси за търговия с дигитални валути в света, като обемът на търговия за последните 24...

Read More

Leave a Comment