Споделете:

 

Най-добрите крипто-борси за 2018 година

 

Решили сте, че искате да започнете да търгувате с дигитални валути, но не знаете къде? Попаднали сте на правилното място.

Крипто-борсите са уеб сайтове, в които можете да конвертирате една криптовалута в друга. За тези, които искат да търгуват професионално и имат достъп до инструменти за търговия, най-вероятно ще се наложи да потвърдите самоличността си в борсата. Сега ще си зададете въпроса- коя крипто-борса е най-добрата? Това е един от най-важните въпроси, на които трябва намерите отговор преди да започнете да търгувате с дигитални валути. Много от Вас ще се изненадат, но няма най-добра крипто-борса, поради простата причина, че всяка борса има своите плюсове и минуси. Това са някои фактори, които трябва да имате в предвид при търсенето на подходяща крипто-борса:

1) Колко добре е защитен уеб сайтът и сървърът? Сигурният обмен е по-добър.
2) Структурата на таксите за транзакции на борсата. Обърнете внимание на таксите в различните платформи. Вие ще забележите, че крипто-борсите имат различни структури и тарифи за обмен.
3) Също така трябва да обърнете внимание дали обменът предоставя прозрачни данни за сделките с монети, цени и обеми.
4) Колко и какви валутни двойки могат да се търгуват в платформата.
5) Обърнете внимание на ревютата на различните клиенти.

6) Обърнете специално внимание на интерфейса на платформата. Колкото по-удобен е, толкова по-добре. Също така обърнете внимание и на допълнителните инструменти, които платформата предоставя.Въз основа на всички фактори, написани по-горе и не само, направих смисък на платформите за обмен на криптовалута, които бихте могли да използвате.

1) Binance

Binance е популярен обмен на криптовалута. Компанията е сравнително нова на пазара, но платформата успя да събере много популярност благодарение на впечатляващия си брой монети, които могат да се търгуват в платформата. Също така крипто-борсата Binance предлага и сравнително ниски такси за търговия. Таксите могат да се плащат с Binance Coin (BNB). Друго предимство на Binance е, че интерфейсът на борсата е доста приятен и лесен. Определено Binance стана  фаворит за много хора, включително и за нас.

2) Bittrex

Bittrex поддържа повече от 100 криптовалути. Платформата следва някои практики за управление на риска. Bittrex e една от по-големите крипто-борси, които предлагат голям брой търговски двойки в Биткойн- включително всички основни криптовалути като Verge, Cardano, Synero, Siacoin, Stellar, NEM, Tron и други.

3) Kraken

Крипто-борсата Kraken е основана през 2011 година. Платформата осигурява надеждност, висока степен на сигурност, някои законови изисквания и разширени видове поръчки като stop-loss. Също така платформата предоставя на своите потребители сравнително ниски такси, маржин търговия и други.
Възможно е да има случайни проблеми с достъпа до уеб сайта, но в противен случай това е една от най-добрите платформи за търговия с дигитални валути.

4) Poloniex

Тази платформа предлага сигурна среда за търговия с повече от 100 различни двойки за търговия. Също така платформата предоставя и усъвършенствани инструменти и анализ на данните за напреднали трейдъри. Като една от най-популярните платформи за търговия с дигитални валути с голям обмен на търговия, потребителите винаги могат да затворят позициите си. Ако решите да се регистрирате в Poloniex, трябва да предоставите лична информация, за да бъдете успешно верифицирани. Първоначалното ниво на верификация в платформата ще Ви позволи да теглите до 2 000$ на ден.

Ако все още нямате закупена криптовалута, но искате да започнете да търгувате може да закупите криптовалута от България чрез платформата на Bitcoins At The Moment. Платформата приема плащания с Изипей, банков превод и други. Ако изброените методи не са Ви удобни, Вие може да се свържете с екипа и да договорите друг удобен начин за плащане. От платформата може да се закупят четирите най-големи криптовалути, а именно Биткойн, Етериум, Лайткойн и Даш. Екипът на Bitcoins At The Moment предлага покупко/продажба и на други алтернативни монети, но за целта трябва да се свържете с тях.

 

Желаете ли да получавате известия, свързани с крипто-анализи и представяне на нови проекти? Може да се абонирате за нашите анализи и представяния на нови проекти, като попълните формата отдолу:

Споделете:

About Author

Related posts

Бърз и лесен метод за обмен на дигитални валути

Споделете: Все повече платформи за бърз обмен на дигитални валути изискват верификация от страна на потребителите си. Представяме ви платформа за обмен от ново поколение- DigiSwap. Платформата предоставя шанс на потребители си да “разменят” своите монети за други....

Read More

OBCIA назначава FANTOM за заместник-председател на Управителния съвет

Споделете: OBCIA назначава FANTOM за заместник-председател на Управителния съвет Отворената асоциация за браншови индустрии (OBCIA) назначи FANTOM за заместник-председател на борда, който включва конгломерати като SK Telecom, Kakao, LG U +, Shinhan Bank и KEB Hana Bank. OBCIA...

Read More

Crypto Exchange OKCoin разширява търговията с токен-до-токен до 20 американски държави

Споделете: Crypto Exchange OKCoin разширява търговията с ток-до-ток до 20 американски държави ОККоин, водещ по обмен на криптомен паричен поток, наскоро обяви, че клонът в Съединените щати сега предлага двойки крипто-крипто търговия в 20 държави, добавяйки към своите чифтос-крипто...

Read More

Leave a Comment