Споделете:

Spectrecoin стартира на 20.11.2016г. Монетата е първата сред всички, работеща изцяло в мрежата Tor, която скрива ИП адресите. Spectrecoin наскоро пусна версия 1,33 и сега включва т.нар. “TOR obfuscation protocol”, напълно интегриран и автоматизиран, наричан още OBFS4. Накратко, интеграцията на OBFS4 ефективно “обвива” трафика на Tor в друг слой, което го прави нормален интернет трафик. Когато портфейлът се стартира, той ще се опита да се свърже през мрежата Tor и ако това не е успешно, портфейлът автоматично ще “извика” протокола OBFS4, за да скрие трафика. Това развитие, уникално за Spectrecoin, е от все по-голямо значение, тъй като повечето правителства се опитват да ограничат и цензурират интернет. Забранените за Tor страни включват Русия, Китай, Иран, Бахрейн и други.
Следователно Spectrecoin предлага най-добрите възможности за защита на личните данни, анонимни транзакции в мрежата Tor. OBFS4 предлага уникални функции за криптиране на чатове. А в следващата версия 1,4, която е насрочена за октомври 2017г. ще има наличен напълно обновен портфейл, който ще е с уникален дизайн и много функции.
Spectre App за Android ще Ви даде възможност за лесни анонимни преводи. Чрез мрежата на Spectrecoin парите се променят изцяло на база P2P (peer to peer), без да е необходим сървър, централна база данни или регистър. Екипът на монетата се стреми към пълна децентрализация.
Spectrecoin е разработена поради засиленото глобално наблюдение. Мениджърът на проекта “Mandica” обяснява защо Spectrecoin има по-голяма анонимност от водещите конкуренти:

“Ние създадохме Spectrecoin на базата на код, който използва така наречените “пръстеновидни подписи”, които работят за покриване на транзакциите, което ги прави непроследими. По същество подписът необходим за завършване на сделката, може да бъде всеки подпис, съдържащ се в определени групи от “спектърни токени”, но няма начин да се открие самоличността на конкретния “спектър”. Това прави невъзможно да се установи кои монети се изразходват и използването на така наречените “двустепенни стелт адреси” допълнително прави невъзможно да се идентифицират участниците в транзакциите. Сега същ щастлив да кажа, че сме актуализирали и най-новата версия на Tor, която предоставя и трети слой анонимност.”

Няма друга криптовалута днес, която да изплозва всички тези характеристики, като допълнително приобщава Spectrecoin като таен лидер в анонимните парични преводи.
След повишаването на обема и стабилизиране на цените в различните платформи, Spectrecoin създава солидна търговска основа. Заедно с нарастващата си общност от предприемачи, инвеститори, фенове и предани анонимни търговци, Spectrecoin е готов за голям растеж през следващите месеци.

Споделете:

About Author

Related posts

Republia.io обявява началото на публична продажба

Споделете: Republia.io обявява началото на публична продажба, 23 август 2018 г. Republia е децентрализирана платформа която комбинира всички аспекти на блокчейн технологията и създава екосистема в която всички проекти се пресичат. Платформата е обявена да започне своята дистрибуция...

Read More

MainNet на EOS “замръзна” два дни след старта

Споделете: По-малко от 48 часа след пускането,EOS Mainnet е паузиран, според многобройните съобщения в Twitter и Steemit на 16 юни. Публикациите бяха направени от 21-те най-големи EOS блок производители (BP). Новината за потенциалния проблем в мрежата на EOS...

Read More

Coinbase ще добави Ethereum Classic

Споделете: Coinbase ще започне да поддържа Ethereum Classic (ETC) през следващите няколко месеца. Това бе съобщено днес в блога на Coinbase. Coinbase съобщи, че ще започне работа по изграждането на поддръжката на Ethereum Classic. Като част от този...

Read More

Leave a Comment