Споделете:

 

Биткойн е изтласкан във все по-тесен обхват за повече от две седмици и сега криптовалутата изпитва известна нестабилност, която не се е наблюдавала от 8 месеца.

В резултат на това изглежда, че Биткойн може скоро да направи силен ход, но посока, кога ще се случи това е по-малко ясно. От 24 май криптовалутата е ограничена до диапазон от 7 000$ до 7 800$, като цената през последните 36 часа почти не се е движела.

Ежедневната волатилност, както се вижда от разположението между най-високата дневна цена и най-ниската цена, падна до 107,63$ в четвъртък- най-ниското ниво от 2 октомври 2017 година.Въпреки, че всичко изглежда спокойно, това може да не продължи дълго, тъй като продължителният период на странични действия често е последван от насилен ход от двете страни. Както се посочва в техническата теория, колкото по-широк е обхватът и колкото по-дълъг е периодът на консолидация, толкова “по-яростен” е пробивът. Така, че Биткойн може да претърпи промяна с 800$- в двете посоки.

Ежедневна диаграма

Биткойн изглежда беше подготвен за сериозен възходящ ход по-рано тази седмица. Сега неспособността на “биковете” да пробие нивото на съпротива от 7 780$ е оставила вратите отворени за “мечките”, които могат да се завърнат.

Поглед

Скокът над 7 819$ би сигнализирало за възходящ пробив и ще постави началото на един скок, със съпротива от 8 800$.

В посока надолу, пробив под нивото от 7 090$ би означавало низходяща тенденция. В този случай Биткойн може потенциално да падне до или под 6 000$ (ниското ниво през февруари).

Споделете:

About Author

Related posts

Екстрадират шефа на RGCoins заради схема за пране на пари

Споделете: Мистериозното затваряне на една от българските платформи за покупко-продажба на Биткойн се разплете. Платформата е собственост на Росен Йосифов, а историята се разказва от дъщеря му- Виктория. Според думите й, баща й е арестуван и предстои да...

Read More

266 милиона долара в Биткойн бяха изпратени от неактивен адрес

Споделете: Преди няколко часа един от най-богатите Биткойн адреси изпрати огромно количество от 66 233 BTC, което струва малко повече от 266 милиона долара, спрямо текущия курс на Биткойн (4024$). Този адрес не бе активен от 2014 година....

Read More

618 милиона долара в Биткойн бяха преместени от Binance до неизвестен портфейл

Споделете: BitcoinWhale Watch съобщи за движение на голямо количество Bitcoin от портфейли на Binance до биткойн адрес. Binance е една от големите борси за търговия с дигитални валути в света, като обемът на търговия за последните 24...

Read More

Leave a Comment