Споделете:

 

Хардуерният гигант Asus стартира своя нов продукт, който е насочен към криптовалутните миньори.

H370 Mining Master представлява продължение на миналогодишната B250 Mining Expert, като Asus заяви, че “предефинира формулата за второ поколение” крипто-продукти. Mining Master може да поддържа общо 20 видеокарти (GPU).

Все още не е ясно колко ще струва дънната платка или кога точно ще бъде пусната. Asus посочи, че хардуерът ще бъде в продажба през третото тримесечие на тази година.


Mining Master ще включва и вградена система за наблюдение, която ще позволява на потребителите да следят състоянието на 20-те графични карти.
Asus коментира още:

“По-малко време за поддръжка на вашата машина означава повече време за добив с нея, затова H370 Mining Master включва набор от диагностични функции, предназначени да улеснят работата Ви”

Asus е една от големия брой хардуерни компании, които искат да завладеят част от интереса, идващ от криптовалутната индустрия. Както вече беше съобщено, ASRock- друг производител на дънни платки се движи със сходни продукти на пазара, а производителят на видеокарти Nvidia не могат да задоволят нуждите на миньорите и геймърите.

Споделете:

About Author

Related posts

Binance започва да приема депозити и теглене с фиатни валути

Споделете: Binance, една от най-големите платформи за търговия с дигитални валути стартира нов обмен, който предлага депозити и теглене във фиатни валути. Криптовалутите, които  поддържа обменът са Биткойн, Етер, а фиатните валути са евро и британски паунд. Binance обяви...

Read More

ФК Левски обяви за своето партньорство с блокчейн компанията Recheck

Споделете: Преди два часа, ФК Левски обяви партньорството си с холандската компания Recheck. Целта на партньорството е да се предотврати продаването на фалшиви продукти с бранда Левски. Това бе обявено преди два часа като партньорството бе представено от...

Read More

Binance тества фиатна платформа, руснаците подготвят крипто-платформи, а Украйна се подготвя за национална монета

Споделете: Binance, водещият крипто-обмен, съобщи, че ще започне да тества своята платформа нова платформа в Сингапур. Новата платформа на борсата ще предлага купуване и продаване на дигитални валути чрез фиатна. Също така два острова в Русия се конкурират...

Read More

Leave a Comment