Споделете:

BitPay е на път да обработи 1 милиард долара на година за Bitcoin плащания. Търговците, които приемат Bitcoin плащания са се увеличили с 328%.

В блог публикации, публикувани в понеделник, водещият портал за Bitcoin плащания заяви, че има голям ръст през последните години, особено с по-голямата част от дейностите, произлизащи от американския пазар.

“Сега сме на път да обработим над 1 милиард долара годишно, а от 2016г. увеличихме обема на плащанията с Bitcoin през платформата с 328% от началото на годината.”

Тази година компанията BitPay бе отличена в няколко заглавия, обявявайки ексклузивни партньорства, като например проектът за недвижими имоти в Дубай- Dubai Aston Plaza.
Въпреки, че цената на Bitcoin остава над 4000$, бизнесът с търговия на монетата продъфтява в световен мащаб. Японските усилия за увеличаване на търговското приемане на Bitcoin също продължава.
Какво коментира компанията BitPay за ръста в сектора:

“Търговците в азиатско-тихоокеанския регион са доста голяма част от нашите месечни транзакции.”

 

Споделете:

About Author

Related posts

Екстрадират шефа на RGCoins заради схема за пране на пари

Споделете: Мистериозното затваряне на една от българските платформи за покупко-продажба на Биткойн се разплете. Платформата е собственост на Росен Йосифов, а историята се разказва от дъщеря му- Виктория. Според думите й, баща й е арестуван и предстои да...

Read More

266 милиона долара в Биткойн бяха изпратени от неактивен адрес

Споделете: Преди няколко часа един от най-богатите Биткойн адреси изпрати огромно количество от 66 233 BTC, което струва малко повече от 266 милиона долара, спрямо текущия курс на Биткойн (4024$). Този адрес не бе активен от 2014 година....

Read More

618 милиона долара в Биткойн бяха преместени от Binance до неизвестен портфейл

Споделете: BitcoinWhale Watch съобщи за движение на голямо количество Bitcoin от портфейли на Binance до биткойн адрес. Binance е една от големите борси за търговия с дигитални валути в света, като обемът на търговия за последните 24...

Read More

Leave a Comment