Споделете:

 

Софтуерната компания BitTorrent Inc. съобщи, че е била продадена на блокчейн-предприемача и разработчика на платформата Tron, Джъстин Сън, съобщи Variety.

Придобиването изглежда е приключило миналата седмица, като ръководството на BitTorrent информира персонала за сделката. Според източник, запознат със сделката, служителите на компанията са били посъветвани да не предоставят информация. Variety съобщи, че някои от заинтересованите страни са се свързали с агента, който ръководи сделката. Финансовите данни за придобиването не са налични към този момент.

Сън съобщи, че е започнал преговори с BitTorrent през септември миналата година и е подписал подписал писмо за намерение за покупка през януари. Сделката бе спряна, тъй като BitTorrent започна да води преговори с допълнителни участници, което противоречи на споразумението. Участието на други участници в сделката, накара Сън да подаде заявление за задържането й.Сън в крайна сметка отхвърли делото и регистрира компания, наречена Rainberry Acquisition Inc. BitTorrent е преименувала своя бизнес на Rainberry Inc, съобщи Variety. Миналата седмица Rainberry Acquisition Inc. съобщи за промяна в статута си поради сливането. На същата дата, компанията BitTorrent Rainberry Inc. също подаде заявление за сливане.

Нито Сън, нито представители на компанията не могат да бъдат открити за коментар. Към момента цената на Tron е 0,047$, като пазарната капитализация на монетата е 3,1 милиарда долара.

Услугата за споделяне на файлове BitTorrent бе разработена от Брам Коен. Коен съобщава, че е напуснал позицията главен изпълнителен директор в Chia, компания, насочена към подобряването на инфраструктурата за криптовалути.

Споделете:

About Author

Related posts

Binance започва да приема депозити и теглене с фиатни валути

Споделете: Binance, една от най-големите платформи за търговия с дигитални валути стартира нов обмен, който предлага депозити и теглене във фиатни валути. Криптовалутите, които  поддържа обменът са Биткойн, Етер, а фиатните валути са евро и британски паунд. Binance обяви...

Read More

ФК Левски обяви за своето партньорство с блокчейн компанията Recheck

Споделете: Преди два часа, ФК Левски обяви партньорството си с холандската компания Recheck. Целта на партньорството е да се предотврати продаването на фалшиви продукти с бранда Левски. Това бе обявено преди два часа като партньорството бе представено от...

Read More

Binance тества фиатна платформа, руснаците подготвят крипто-платформи, а Украйна се подготвя за национална монета

Споделете: Binance, водещият крипто-обмен, съобщи, че ще започне да тества своята платформа нова платформа в Сингапур. Новата платформа на борсата ще предлага купуване и продаване на дигитални валути чрез фиатна. Също така два острова в Русия се конкурират...

Read More

Leave a Comment