Споделете:

Dash вече се приема като плащане в над 300 компании по света, което става възможно благодарение на новата програма за отпускане на грантове.

(грант – безвъзмездна парична помощ, субсидия, отпусната за подпомагане реализацията на определен творчески или друг проект и изплащана на части).

DiscoverDash, бизнес каталог и основен сайт, ориентиран към приемане на Dash, управляван от Dash Force, понастоящем включва над 300 фирми в световен мащаб, които приемат Dash. Те варират от биологични ферми и кафенета, до студия за здравословни практики, както и много други категории в цяла Северна и Южна Америка, Европа, Азия, Африка и Австралия. В комбинация с BitCart – услуга, поддържаща изключително Dash, която позволява на клиентите да купуват подаръчни ваучери в Amazon.com с 15% отстъпка, това прави Dash една от най-практичните и използваеми криптовалути понастоящем.

Повече компании ще дойдат скоро благодарение на партньорство с Dash-BlockCypher

Днешният растеж на бизнесите, приемащи Dash е само началото на очакването широко приемане на тази валута. Използвайки стратегическо партньорство с BlockCypher, Dash предлага безвъзмездна помощ за заинтересовани компании и фирми. Програмата за отпускане на безвъзмездни средства предоставя консултации и подкрепа на предприятия и начинаещи, които искат да внедрят в своя модел блокчейн технологията. Поради позицията си в това партньорство за отпускане на безвъзмездни средства, Dash е уникално позиционирана да бъде първата препоръка за блокчейн технология, която да бъде приложена за нов стартъп. В резултат на това, програмата за отпускане на безвъзмездни средства вероятно ще доведе до приемането на Dash от множество нови бизнеси.

Dash е сред най-силните играчи в криптоикономиката

Понастоящем Dash вероятно е най-полезната съществуваща цифрова парична технология, подобна на това, което Сайтоши Накамото, загадъчният създател на Bitcoin, си е представял: Пиър-ту-Пиър (потребител до потребител, без посредници) система за електронни парични разплащания. Dash неотстъпно държи челните позиции по ниски трансакционни такси, висока степен на анонимност и се гордее с мащабните си планове за развитие. Освен това предстоящата актуализация “Evolution” идва, за да осигури много лесна за ползване крипто среда за обикновения човек на ниво протокол, вместо да разчита на услуга на трета страна, за да осигури подобна на познатото ни банкиране реалност.

Споделете:

About Author

Related posts

Republia.io обявява началото на публична продажба

Споделете: Republia.io обявява началото на публична продажба, 23 август 2018 г. Republia е децентрализирана платформа която комбинира всички аспекти на блокчейн технологията и създава екосистема в която всички проекти се пресичат. Платформата е обявена да започне своята дистрибуция...

Read More

MainNet на EOS “замръзна” два дни след старта

Споделете: По-малко от 48 часа след пускането,EOS Mainnet е паузиран, според многобройните съобщения в Twitter и Steemit на 16 юни. Публикациите бяха направени от 21-те най-големи EOS блок производители (BP). Новината за потенциалния проблем в мрежата на EOS...

Read More

Coinbase ще добави Ethereum Classic

Споделете: Coinbase ще започне да поддържа Ethereum Classic (ETC) през следващите няколко месеца. Това бе съобщено днес в блога на Coinbase. Coinbase съобщи, че ще започне работа по изграждането на поддръжката на Ethereum Classic. Като част от този...

Read More

Leave a Comment