Споделете:

 

Поглед отвъд спада в цената на Биткойн

 

В света на криптовалутите, негативните тенденции може да “изкривят” разбирането на хората. По-конкретно, всеки е съсредоточен върху спада в цената на Биткойн. Това ги кара да изгубят следите на по-голямата картина, която все още очертава много обещаващо бъдеще за водещата криптовалута в света- Биткойн. Много положителни неща ще настъпят през следващите няколко години, независимо от текущата или бъдещата цена на Биткойн.

Спада в цената на Биткойн е временно явление

Ако историята на Биткойн ни е научила на едно нещо, то това е как цената на Биткойн има способността да “обръща” тенденцията от към възходяща към низходяща за много кратко време. Този цикъл се наблюдава от доста време. Спадът през последните няколко дни, изненада доста хора, въпреки че сега нещата се подобряват. Всеки спад в цената на Биткойн е нова възможност за закупуване. По-ниските цени привличат спекулантите и инвеститорите. В класацията 100-те най-големи валути според пазарната им капитализация, почти не се среща криптовалута, която да е загубила част от стойността си през последните 24 часа.Всеки знае, че цената на Биткойн достигна 20 000 долара през миналата година. Няма причина да мислим, че няма да видим тази цена в бъдеще. Това може да не се случи през 2018 година, но в крайна сметка това пак ще се случи. Някои хора дори прогнозират цената на Биткойн да достигне 29 000 долара до края на годината.

Повечето вече знаем, че адаптирането на SegWit се увеличава. Основните предимства на SegWit са по-бързите и по-евтини транзакции. Всички тези неща изглеждат положителни в дългосрочен план за Биткойн.

Други разработки на хоризонта

Друга важна разработка е Lightning Network. Това е решение за мащабиране. В близко бъдеще ще видим странични вериги като Rootstock. Също така има други проекти като Drivechain и Liquid, които вероятно ще помогнат на Биткойн.
За тези, които искат да запазят анонимност, Биткойн ще Ви помогне. Tumeblebit и Zerolink са два проекта, които определено си заслужават да бъдат наблюдавани. Тяхната интеграция може да не се случи през 2018 година, но общия напредък ще привлече свеж капитал. Бъдещето за Биткойн изглежда изключително добро.

 

Желаете ли да получавате известия, свързани с крипто-анализи и представяне на нови проекти? Може да се абонирате за нашите анализи и представяния на нови проекти, като попълните формата отдолу:

Споделете:

About Author

Related posts

Екстрадират шефа на RGCoins заради схема за пране на пари

Споделете: Мистериозното затваряне на една от българските платформи за покупко-продажба на Биткойн се разплете. Платформата е собственост на Росен Йосифов, а историята се разказва от дъщеря му- Виктория. Според думите й, баща й е арестуван и предстои да...

Read More

266 милиона долара в Биткойн бяха изпратени от неактивен адрес

Споделете: Преди няколко часа един от най-богатите Биткойн адреси изпрати огромно количество от 66 233 BTC, което струва малко повече от 266 милиона долара, спрямо текущия курс на Биткойн (4024$). Този адрес не бе активен от 2014 година....

Read More

618 милиона долара в Биткойн бяха преместени от Binance до неизвестен портфейл

Споделете: BitcoinWhale Watch съобщи за движение на голямо количество Bitcoin от портфейли на Binance до биткойн адрес. Binance е една от големите борси за търговия с дигитални валути в света, като обемът на търговия за последните 24...

Read More

Leave a Comment