Споделете:

Това е доста интересно време, за да инвестирате в криптовалути. Поради неотдавнашните новини, идващи от Китай, цените на доста криптовалути паднаха. Въпреки, че пазарът се възстановява, но бавно. Това прави октомври идеално време за закупуване на криптовалути.

1) Zcash

Zcash може да се смята за Bitcoin, но с допълнителни функции за поверителност. Тези функции дават на потребителите възможност да прикрият получателите и изпращачите. Стойността му се е увеличила значително през последните 5 месеца и има огромна подкрепа, което означава, че цената му ще продължи да се увеличава. В момента една монета Zcash струва 178$, а пазарната капитализация на монетата е 398 274 326$.

2) Steem

Steem използва Blockchain технологията в социалната мрежа steemit.com. В платформата печелите Steem за публикуване на съдържание. Колкото по-популярно е съдържанието Ви, толкова повече пари получавате за публикуваното съдържание. Една монета Steem се търгува за 0.99$.

3) Voxel

Voxel е валута, която се използва във виртуалната платформа Voxelus. Платформата позволява на потребителите да създават свои собствени игри за виртуална реалност (VR). В момента се търгува за цена от 0.49$.

4) IOTA

IOTA, е още известна като “Internet of Things” валута. IOTA позволява транзакции без такси. Валутата може да постигне това, благодарение на използваната технология Tangle. В момента една монета IOTA се търгува за 0.50$.

5) Bitshares

Bitshares също е монета, базирана на Blockchain технологията. Използваната технология дава повече функции като стабилност на цената, децентрализиран обмен, планирани плащания. Тези характеристики може би ще направят Bitshares използвана монета в бъдеще. Освен това Bitshares е партньор на Steem. В момента се търгува за 0.071$.

Споделете:

About Author

Related posts

Bitcoin и останалите криптовалути падат, а пазарът загуби 36 милиарда долара

Споделете: Крипто-обществото е изненадано от резкия спад на голяма част от дигиталните валути. Почти всички криптовалути претърпяха голям спад през тази вечер. Bitcoin, кралят на криптовалутите, претърпя спад с над 12% през последните 24 часа. На 5 септември...

Read More

XMR ценови бум: Монеро използва методи отвъд престъпността

Споделете: XMR ценови бум: Монеро използва методи отвъд престъпността Анализаторите прогнозираха, че Монеро може да струва 18 000 долара на монета за пет години. Пазарният анализ предполага възходяща перспектива за монетата за защита на личните данни Monero; като...

Read More

Доклад: ЕС да обсъди по-нататъшното крипто регулиране на фона на липсата на прозрачност

Споделете: Доклад: ЕС да обсъди по-нататъшното крипто регулиране на фона на липсата на прозрачност Министрите на икономическите и финансовите въпроси от 28-те страни-членки на ЕС ще проведат неофициална среща по въпроса за предизвикателствата, породени от цифровите активи, и възможността...

Read More

Leave a Comment