Споделете:

 

Позицията на Bittrex относно Bitcoin Private

 

След по-малко от шест часа, форкът на Zclassic ще създаде Bitcoin Private. Притежателите на Биткойн и Zclassic ще получат 1:1 BTCP. Проблемът е, че 93% от всички монети ZCL се намират в борсата Bittrex, която до сега не беше коментирала дали ще подкрепи този форк.

За този форк бе обявено още през декември месец. Оттогава насам търговците натрупват от монетата, което доведе до значително увеличение на цената. През декември месец на миналата година, цената на Zclassic бе около 10 долара, а текущата цена на монетата е около 105$.
Като се има в предвид, че 93% от обема на търговия идва от американската борса, тя има до голяма степен властта да спре пускането на Bitcoin Private. Обменът съобщи преди няколко часа, че няма да подкрепи форка. В изявлението още пише:

“Bittrex няма да подкрепи пазара за Bitcoin Private, но поради проблеми със портфейла на Zclassic, ние ще предложим на притежателите на Zclassic помощ относно получаването и изтеглянето на BTCP.”
Bittrex ще спре търговията на Zclassic 15 минути преди да настъпи момента, в който се “снима” баланса на ZCL. Търговията отново ще бъде отворена след 19 часа българско време.
Вероятно обменът няма да добави BTCP към списъка с монетите за търговия и със сигурност няма да дава Bitcoin Private на притежателите на Биткойн и Zclassic. Като се има в предвид, че Bittrex “държи” огромна част от обема на търговията с Zclassic, изглежда странно, че Рет Крийтън и екипът му не са сключили споразумение с американската борса. Независимо от това, нищо не възпрепятства търговците да изтеглят своите Zclassic монети и да ги преместят в обмен, който предварително е обещал, че ще поддържа форка, като Cryptopia.

Исторически погледнато, Bittrex не желае да подкрепя форковете на Биткойн, но последната подобна монета- Bitcoin Gold, бе добавена в борсата. Други борси, включително HitBTC и KuCoin, обявиха, че ще подкрепят този форк.

Споделете:

About Author

Related posts

Binance започва да приема депозити и теглене с фиатни валути

Споделете: Binance, една от най-големите платформи за търговия с дигитални валути стартира нов обмен, който предлага депозити и теглене във фиатни валути. Криптовалутите, които  поддържа обменът са Биткойн, Етер, а фиатните валути са евро и британски паунд. Binance обяви...

Read More

ФК Левски обяви за своето партньорство с блокчейн компанията Recheck

Споделете: Преди два часа, ФК Левски обяви партньорството си с холандската компания Recheck. Целта на партньорството е да се предотврати продаването на фалшиви продукти с бранда Левски. Това бе обявено преди два часа като партньорството бе представено от...

Read More

Binance тества фиатна платформа, руснаците подготвят крипто-платформи, а Украйна се подготвя за национална монета

Споделете: Binance, водещият крипто-обмен, съобщи, че ще започне да тества своята платформа нова платформа в Сингапур. Новата платформа на борсата ще предлага купуване и продаване на дигитални валути чрез фиатна. Също така два острова в Русия се конкурират...

Read More

Leave a Comment