Споделете:

Световният шампион по бокс Флойд Мейуедър, известен със своята необичайна нагласа към парите, направи още една крачка към използването на криптовалути. Той сключи партньорство с Centra Card, за да използва криптовалути в основната търговия. С публикации по някои от социалните медии, интересът на Мейуедър към криптовалутите привлече много внимание.
Докато някои членове на крипто общността предполагат, че привличането на световния шампион към криптовалутите е нормално развитие, други смятат, че популярността на знаменитостите се капитализира от маркетинговите компании, които искат да продават монетите си.

Крипто-дебитните карти стават популярни

Крипто-дебитните карти стават популярни сред хората, които притежават цифрова валута, защото чрез нея лесно може да използват дигиталната валута в основната търговска среда. Приети в повечето държави, където обикновените дебитни карти с фиатни валути са ефективни, крипто-дебитните карти предлагат на потребителите гъвкавост за управление на множество криптовалути и фиатни пари едновременно.
Изпълнителният директор на Trive, Дейвид Мондрус, описва крипто-дебитните карти като “реални спасители”. Мондрус обясни, че такива карти позволяват на потребителите да използват гъвкавостта на крипто портфейла си за търговия на дребно. Мондрус каза:

“Приемането на крипто-дебитните карти може да играе значителна роля при преодоляването на пропастта между крипто и фиатните светове. Крипто-дебитната карта позволява на потребителите да използват крипто портфейлите си в магазина. Много пътувах в САЩ и в чужбина с моята крипто-дебитна карта. Това е истински спасител на живота понякога.”

От скорошните си публикации в Twitter, Мейуедър разкрива партньорството си с Centra Card, услуга, която поддържа широк спектър от криптовалути като Bitcoin, Ethereum, Litecoin, ERC20 монети, Ripple, Zcash и Dash.

Крипто-дебитните карти ще насърчат адаптацията

Връзките между крипто и основната търговия са идентифицирани като жизненоважни аспекти за развитието на криптовалутите. Това е така, защото такива връзки се очакват да насърчат приемането на криптовалутите от по-широко общество.
Някои от другите крипто-дебитни карти са BitPay Visa, Xapo дебитна карта, дебитна карта Cryptopay и Coinbase карта.

Споделете:

About Author

Related posts

Binance започва да приема депозити и теглене с фиатни валути

Споделете: Binance, една от най-големите платформи за търговия с дигитални валути стартира нов обмен, който предлага депозити и теглене във фиатни валути. Криптовалутите, които  поддържа обменът са Биткойн, Етер, а фиатните валути са евро и британски паунд. Binance обяви...

Read More

ФК Левски обяви за своето партньорство с блокчейн компанията Recheck

Споделете: Преди два часа, ФК Левски обяви партньорството си с холандската компания Recheck. Целта на партньорството е да се предотврати продаването на фалшиви продукти с бранда Левски. Това бе обявено преди два часа като партньорството бе представено от...

Read More

Binance тества фиатна платформа, руснаците подготвят крипто-платформи, а Украйна се подготвя за национална монета

Споделете: Binance, водещият крипто-обмен, съобщи, че ще започне да тества своята платформа нова платформа в Сингапур. Новата платформа на борсата ще предлага купуване и продаване на дигитални валути чрез фиатна. Също така два острова в Русия се конкурират...

Read More

Leave a Comment