Споделете:

 

Потребителите на Ledger Wallet съобщиха за проблем, свързан с Bitcoin Cash

 

Според потребители в Reddit, Ledger Wallet е имал проблем с Bitcoin Cash. Някои потребители съобщават за трудности при използването на BCH в транзакции, докато други не могат да видят баланса си изобщо. Един потребител публикува:

“Наскоро прехвърлих всичките си BTC, ETH и LTC от Coinbase до Ledger Nano S. Всичко вървеше добре. Въпреки това, когато се опитах да изпратя BCH, транзакцията бе потвърдена, но балансът все още е 0 в портфейла.”

Ledger Wallet публикува в Twitter за проблема.

 

Проблемът очевидно е свързан с “новата версия на Bitcoin-ABC (Bitcoin Cash node). Ledger заяви, че средствата за защитени и в случай на спешни ситуации, потребителите могат да получат достъп до баланса си като използват софтуерния портфейл Electron Cash.

Главният технологичен директор на Ledger, Николас Бака каза:

“Екипът все още проучва. Не следя отблизо това, но ако в нашия анализатор се появят невалидни данни, може да се наложи да се заменим цялата версия, което може да отнеме няколко дни. Благодарим Ви за търпението и не се колебайте да зададете своите въпроси.”
Изпълнителният директор, Ерик Ларчевек, подкрепи изявлението на Бака, като заяви:

“Целият екип от инженери работи по отстраняването на проблема, тъй като знаехме за него от предния ден. Нашит главен технически директор не отговаря за инфраструктурата и следователно не следи внимателно този конкретен проблем.”

Екипът на Ledger Wallet заяви следното:

“Основните ни сървъри сега се синхронизират и работят. Ще работим с по-малка инфраструктура, за да можем да гарантираме, че всичко е наред (следващите 12 часа). Щом сме сигурни, че всичко върви гладко, ще приложим новия patch.”

 

 

Желаете ли да получавате известия, свързани с крипто-анализи и представяне на нови проекти? Може да се абонирате за нашите анализи и представяния на нови проекти, като попълните формата отдолу:

Споделете:

About Author

Related posts

Binance започва да приема депозити и теглене с фиатни валути

Споделете: Binance, една от най-големите платформи за търговия с дигитални валути стартира нов обмен, който предлага депозити и теглене във фиатни валути. Криптовалутите, които  поддържа обменът са Биткойн, Етер, а фиатните валути са евро и британски паунд. Binance обяви...

Read More

ФК Левски обяви за своето партньорство с блокчейн компанията Recheck

Споделете: Преди два часа, ФК Левски обяви партньорството си с холандската компания Recheck. Целта на партньорството е да се предотврати продаването на фалшиви продукти с бранда Левски. Това бе обявено преди два часа като партньорството бе представено от...

Read More

Binance тества фиатна платформа, руснаците подготвят крипто-платформи, а Украйна се подготвя за национална монета

Споделете: Binance, водещият крипто-обмен, съобщи, че ще започне да тества своята платформа нова платформа в Сингапур. Новата платформа на борсата ще предлага купуване и продаване на дигитални валути чрез фиатна. Също така два острова в Русия се конкурират...

Read More

Leave a Comment