Споделете:

 

 

 

Преглед на крипто-пазара

 

Повечето криптовалути в топ 100 поскъпват спрямо долара. Цената на Биткойн е на позиция, в която е възможно да достигне 9 000$ в рамките на деня. Пазарната капитализация на криптовалутите се е увеличила с близо 34 милиарда долара, като в неделя общата капитализация бе 392 милиарда долара.

Цената на Биткойн приближава 9 000$

Цената на Биткойн продължава да се възстановява, като цената в момента е 8 731$. Цената се е увеличила с 4,23% през последните 24 часа. Пазарната капитализация на Биткойн в момента е 147 милиарда долара, като продължава да задържа пазарния си дял стабилен на 34,5%.

Цената на Етериум премина 850$
Пазарното движение през днескашния ден не подмина и Етериум. Втората по големина криптовалута на пазара се е увеличила с близо 2% през последните 24 часа, като достигна 861$. Пазарната капитализация на монетата е 84 милиарда долара, което представлява пазарен дял от 19,6%.

Цените на алтернативните монети продължават да се възстановяват


Повечето алтернативни монети в топ 100 продължават да възстановяват цените си.
Цената на Ripple се увеличи с 1,38%, като текущата цена на актива е 1,06$. Ripple има пазарна капитализация от 41 милиарда долара. Разликата в пазарните капитализации на Ripple и Bitcoin Cash е почти два пъти.
Цената на Cardano отбеляза лек спад с близо 1,04%. Пазарната капитализация на Cardano e близо 9,8 милиарда долара, като в най-кратки срокове пазарната капитализация ще премине през бариерата от 10 милиарда долара.
Последните четири монети в топ 10 възстановяват цената си. Litecoin повиши цената си с близо 4,20% до 158$. Цената на Neo се увеличи с близо 5,20% до 113$.

Споделете:

About Author

Related posts

Екстрадират шефа на RGCoins заради схема за пране на пари

Споделете: Мистериозното затваряне на една от българските платформи за покупко-продажба на Биткойн се разплете. Платформата е собственост на Росен Йосифов, а историята се разказва от дъщеря му- Виктория. Според думите й, баща й е арестуван и предстои да...

Read More

266 милиона долара в Биткойн бяха изпратени от неактивен адрес

Споделете: Преди няколко часа един от най-богатите Биткойн адреси изпрати огромно количество от 66 233 BTC, което струва малко повече от 266 милиона долара, спрямо текущия курс на Биткойн (4024$). Този адрес не бе активен от 2014 година....

Read More

618 милиона долара в Биткойн бяха преместени от Binance до неизвестен портфейл

Споделете: BitcoinWhale Watch съобщи за движение на голямо количество Bitcoin от портфейли на Binance до биткойн адрес. Binance е една от големите борси за търговия с дигитални валути в света, като обемът на търговия за последните 24...

Read More

Leave a Comment