Споделете:

Преглед на крипто-пазара

 

Възстановяването на крипто-пазара днес “удари на камък”. Цената на Биткойн отново се понижи до 8 600$, като повечето монети последваха този спад.

Няма ясна причина за този малък спад. Общо взето, пазарната капитализация на криптовалутите спадна с 18 милиарда долара, което представлява еднодневен спад с около 4%.

Цената на Биткойн не може да пробие съпротивата от 9 000$

Късно снощи, цената на Биткойн направи още един опит да пробие съпротивата от 9 000 долара, но Биткойн достигна до 8 950$, след което цената започна да пада. Спадът на цената на Биткойн продължи и през ранните часове на днескашния ден, като цената достигна до 8 330$. Понастоящем Биткойн се търгува за 8 640$ в борсата Bitfinex. Пазарната капитализация на Биткойн е 144,5 милиарда долара. Това осигурява на монетата 34,9% пазарен дял.


Цената на Етериум е под 850$

Текущата цена на Етериум е 846$ в борсата Bitfinex. Пазарната капитализация на монетата е 83 милиарда долара, като пазарния дял на Етериум продължава да е 19,8%. Въпреки малкия спад през днескашния ден, инвеститорите в Етериум трябва да продължат да наблюдават предстоящото въведение на CryptoKitties в Китай, което би довело до огромно увеличение в цената на Етериум, ако играта се окаже толкова популярна, колкото и на другите места по света.

Графиките на алтернативните монети станаха червени

Повечето криптовалути в топ 100 светеха в червено през днескашния ден.

Цената на Ripple отбеляза 2,83% спад, което вероятно показва, че инвеститорите стават все по-адекватни в обработването на информация, която е положителна за Ripple.
Междувеременно Биткойн Кеш в момента се търгува за около 1 245$, като спадът в цената на монетата е едва 1,91%.
Цената на Лайткойн отбеляза лек ръст с около 0,66%. Цената на Лайткойн продължава да се задържа в нивото около 155 долара, като текущата цена е 158 долара. През вчерашният ден, цената на монетата достигна 159$, като най-ниската точка бе 142$.
Stellar отбелязва най-голямо увеличение в цената си сред монетите, класирани в топ 10. Промяната в цената на Stellar е 4,71%, като в момента монетата се търгува за около 0,41$.
NEO продължава да се задържа в нивото около 112 долара. През вчерашният ден, най-високата цена, която достигна монетата бе 114 долара.

Споделете:

About Author

Related posts

Екстрадират шефа на RGCoins заради схема за пране на пари

Споделете: Мистериозното затваряне на една от българските платформи за покупко-продажба на Биткойн се разплете. Платформата е собственост на Росен Йосифов, а историята се разказва от дъщеря му- Виктория. Според думите й, баща й е арестуван и предстои да...

Read More

266 милиона долара в Биткойн бяха изпратени от неактивен адрес

Споделете: Преди няколко часа един от най-богатите Биткойн адреси изпрати огромно количество от 66 233 BTC, което струва малко повече от 266 милиона долара, спрямо текущия курс на Биткойн (4024$). Този адрес не бе активен от 2014 година....

Read More

618 милиона долара в Биткойн бяха преместени от Binance до неизвестен портфейл

Споделете: BitcoinWhale Watch съобщи за движение на голямо количество Bitcoin от портфейли на Binance до биткойн адрес. Binance е една от големите борси за търговия с дигитални валути в света, като обемът на търговия за последните 24...

Read More

Leave a Comment