Споделете:

Преглед на крипто-пазара

 

Пазарната капитализация на криптовалутите падна под 500 милиарда долара през днескашния ден. Въпреки, че през днескашния ден се забелязва спад в общата пазарна капитализация, пазарният дял на Биткойн продължава да се увеличава. В понеделник общата пазарна капитализация бе достигнала 507 милиарда долара.

Цената на Биткойн отново е под 11 000$

По-рано през деня цената на Биткойн бе 11 748 долара, като за по-малко от три часа, цената падна с над 1 000 долара. Също така, цената през днешния ден, цената на монетата отново се увеличи до над 11 000$, но след по-малко от три часа, цената отново започна да пада. Цената на Биткойн в момента е 10 783$, като пазарната капитализация на монетата е 182 милиарда долара. Въпреки този спад, Биткойн продължава да увеличава общият си дял сред криптовалутите, което му позволява да възстанови доминацията си. Общият пазарен дял на монетата е 39,3%.


Цената на Етериум падна под 900$

Низходящата тенденция не се ограничава само до Биткойн. Цената на Етериум също се понижи като в момента е 852$, като цената на монетата е паднала с над 9% през последните 24 часа. Пазарната капитализация на Етериум е 83 милиарда долара, като общият пазарен дял на монетата е 18,03%.

Цената на 96 от 100-те най-големи криптовалути пада

Низходящият тренд не се ограничава само до Биткойн и Етериум. Цената на 96 от 100-те най-големи криптовалути падат, като най-голям спад се забелязва при монетата Polymath (POLY), като цената на монетата е паднала с над 20% през последните 24 часа.
Цената на Ripple спада с 8,88%, като текущата цена на монетата е 1,04$. Сред първите 10 най-големи валути, цената на Litecoin е спаднала с най-много от всички. Litecoin също се представя зле, като текущата цена на монетата е 212$. Цената на Litecoin e спаднала с 13,43% през последните 24 часа. Пазарната капитализация на Litecoin е 11,7 милиарда долара, а пазарният дял на монетата е 2,52%. Текущата цена на NEO е 121$, като промяната в цената на монетата през последните 24 часа е -12.13%.

Споделете:

About Author

Related posts

Republia.io обявява началото на публична продажба

Споделете: Republia.io обявява началото на публична продажба, 23 август 2018 г. Republia е децентрализирана платформа която комбинира всички аспекти на блокчейн технологията и създава екосистема в която всички проекти се пресичат. Платформата е обявена да започне своята дистрибуция...

Read More

MainNet на EOS “замръзна” два дни след старта

Споделете: По-малко от 48 часа след пускането,EOS Mainnet е паузиран, според многобройните съобщения в Twitter и Steemit на 16 юни. Публикациите бяха направени от 21-те най-големи EOS блок производители (BP). Новината за потенциалния проблем в мрежата на EOS...

Read More

Coinbase ще добави Ethereum Classic

Споделете: Coinbase ще започне да поддържа Ethereum Classic (ETC) през следващите няколко месеца. Това бе съобщено днес в блога на Coinbase. Coinbase съобщи, че ще започне работа по изграждането на поддръжката на Ethereum Classic. Като част от този...

Read More

Leave a Comment