Споделете:

Преглед на крипто-пазара

 

През уикенда, крипто-пазарът се движеше надолу. Докато краткосрочните ценови действия все още са смесени, но относителната “сила” в някои монети продължава да спомага за възходящия тренд.

Вниманието на търговците е насочено към най-големите монети. През вчерашният ден, цената на Биткойн спадна до 9 500 долара, но през днешния ден се наблюдава възходяща тенденция. Цената на краля на алтернативните монети, Етериум, също се увеличава през днескашния ден, като към момента текущата цена е 875 долара.

BTC/USD

Краткосрочната корекция остава доминираща, но увеличението на цената в събота, потвърждава волатилността на крипто-пазара. Текущата цена на Биткойн е 10 340 долара, като през последните 24 часа се наблюдава увеличение с над 8%. Пазарната капитализация на Биткойн е 174 милиарда долара, пазарния дял на монетата е 38,5%. Обемът на търговия през последните 24 часа е 6,82 милиарда долара. Търговският обем е съсредоточен в крипто-борсите OKEx, Biffinex и Binance.
Като се има предвид това, инвеститорите и търговците все още могат да добавят монетата към своето портфолио, като целта е монетата да достигне 11 300$, 11 750$ и 13 000$.


ETH/USD

Текущата цена на Етериум е 879$, а пазарната капитализация на краля на алтернативните монети е 86 милиарда долара. Общият пазарен дял на Етериум е 19,13%.Промяната в цената на монетата през последните 24 часа е малко над 6%. Нивата на подкрепа все още са на 780$ и 740$. Нивата на съпротива са 910$ и 1 000$.
Търговците все още могат да добавят монетата към своето портфолио. Очаква се тенденцията да се запази и през днескашния ден.

LTC/USD

Цената на Лайткойн продължава да расте. Една от причините за това е стартирането на LitePay. Текущата цена на Лайткойн е 226$, а пазарната капитализация на монетата е 12 милиарда долара. Увеличението в цената на монетата през последните 24 часа над 8%, като това показва силния интерес на търговците към монетата. Обемът на търговията през последните 24 часа е 1,42 милиарда долара. Търговският обем е съсредоточен в OKEx, Bithumb и GDAX.
Интересът към Лайткойн е значително увеличен, поради стартирането на LitePay. Краткосрочното ниво на съпротива е около 235 долара, а следващите нива на съпротива са 280$ и 300$.

Алтернативни монети

В момента се наблюдава възходяща тенденция сред всички монети в топ 10. NEO определено е лидер спрямо промяната на цената през последните 24 часа. Цената на монетата се е увеличила с близо 16% през последните 24 часа. Биткойн Кеш също е сред доминантите спрямо промяната на цената през последните 24 часа.
Nano също отбелязва голямо увеличение в цената си, като през последните 24 часа, цената се е увеличила с над 20%.

Споделете:

About Author

Related posts

Екстрадират шефа на RGCoins заради схема за пране на пари

Споделете: Мистериозното затваряне на една от българските платформи за покупко-продажба на Биткойн се разплете. Платформата е собственост на Росен Йосифов, а историята се разказва от дъщеря му- Виктория. Според думите й, баща й е арестуван и предстои да...

Read More

266 милиона долара в Биткойн бяха изпратени от неактивен адрес

Споделете: Преди няколко часа един от най-богатите Биткойн адреси изпрати огромно количество от 66 233 BTC, което струва малко повече от 266 милиона долара, спрямо текущия курс на Биткойн (4024$). Този адрес не бе активен от 2014 година....

Read More

618 милиона долара в Биткойн бяха преместени от Binance до неизвестен портфейл

Споделете: BitcoinWhale Watch съобщи за движение на голямо количество Bitcoin от портфейли на Binance до биткойн адрес. Binance е една от големите борси за търговия с дигитални валути в света, като обемът на търговия за последните 24...

Read More

Leave a Comment