Споделете:

Преглед на крипто-пазара

 

Цената на Биткойн отново се понижи под 8 000$. Останалите алткойн монети също последваха тази тенденция, като пазарната капитализация на криптовалутите отново е 301 милиарда долара.

Цената на Биткойн

Цената на Биткойн продължава да спада през днешния ден. Понастоящем “Кралят на криптовалутите” се търгува за около $7 959,10 в крипто-обмена Bitfinex. До този момент, цената на Биткойн се съпротивлява на по-нататъшния натиск от страна на търговците. Пазарната капитализация на Биткойн е 135 милиарда долара, а пазарния дял на монетата е 45%.

Цената на Етериум

Цената на Етериум отбелязва спад с около 6,94% през последните 24 часа, като текущата цена на монетата е 455$. Пазарната капитализация на Етериум е 44,8 милиарда долара, а пазарния дял на монетата е 14,91%.
Цената на Етериум продължава да пада, въпреки че Coinbase обяви, че ще започне да поддържа ERC 20 монети. Това означава, че монетите, базирани на Етериум, могат да бъдат добавени в платформата за търговия.

Цените на алтернативните монети

Пазарите на алтернативни монети отбелязаха голям спад, като пазарния дял на Биткойн достигна 45%. Цената на всички алтернативни монети в топ 10 според пазарната капитализация пада. Цената на EOS пада с най-малък процент сред първите 10 алтернативни монети според пазарната капитализация. Текущата цена на EOS е 5,99$, а цената на монетата е спаднала с около 0,37% през последните 24 часа. Най-голям спад се забелязва при Litecoin. Текущата цена на Litecoin е 140,98$, а пазарната капитализация на монетата е 7.8 милиарда долара. Въпреки големия спад през днешния ден, цената на Verge продължава да расте, като текущата цена на монетата е 0,046$. Цената на Verge се е увеличила с над 27% през последните 24 часа. Понастоящем, криптовалутата Verge е на 26 място в класацията на криптовалутите според пазарната капитализация. Пазарната капитализация на Verge e едва 688 милиона долара.

 

Желаете ли да получавате известия, свързани с крипто-анализи и представяне на нови проекти? Може да се абонирате за нашите анализи и представяния на нови проекти, като попълните формата отдолу:

Споделете:

About Author

Related posts

Екстрадират шефа на RGCoins заради схема за пране на пари

Споделете: Мистериозното затваряне на една от българските платформи за покупко-продажба на Биткойн се разплете. Платформата е собственост на Росен Йосифов, а историята се разказва от дъщеря му- Виктория. Според думите й, баща й е арестуван и предстои да...

Read More

266 милиона долара в Биткойн бяха изпратени от неактивен адрес

Споделете: Преди няколко часа един от най-богатите Биткойн адреси изпрати огромно количество от 66 233 BTC, което струва малко повече от 266 милиона долара, спрямо текущия курс на Биткойн (4024$). Този адрес не бе активен от 2014 година....

Read More

618 милиона долара в Биткойн бяха преместени от Binance до неизвестен портфейл

Споделете: BitcoinWhale Watch съобщи за движение на голямо количество Bitcoin от портфейли на Binance до биткойн адрес. Binance е една от големите борси за търговия с дигитални валути в света, като обемът на търговия за последните 24...

Read More

Leave a Comment