Споделете:

 

Преглед на крипто-пазара

 

Криптовалутните пазари започнаха да се възстановяват през днешния ден, като пазарната капитализация на криптовалутите отново е около 420 милиарда долара. По-рано в петък, Биткойн Кеш започна да възстановява цената си изключително бързо, като достигна от 990$ до 1 300$. Сега обаче наблюдаваме цената на Ripple, която се увеличи с над 20% за последните 24 часа.

Биткойн

Цената на Биткойн отбеляза положителен приръст. Цената на монетата завърши деня след като възстанови цената си от над 8 500$. Цената на Биткойн в момента е 8 533$ в борсата Bitfinex, където към момента монетата има най-голям обем. Пазарната капитализация на Биткойн е около 144 милиарда долара.

Етериум





Цената на Етериум също започна да се възстановява. Цената на монетата е 866 долара по време на писането на статията, като цената се е увеличила с близо 7% през последните 24 часа. Борсата с най-голям обем на търговия с Етериум е OKEx. Пазарната капитализация на Етериум е 84 милиарда долара.

Ripple

Монетата, която с най-голям ръст в момента от топ 5, е Ripple. Цената на монетата започна да се възстановява изключително бързо, като през последните 24 часа цената се е увеличила с 21%. В момента цената на Ripple е 0.89$. Борсата с най-голям обем на търговия с Ripple е Bithumb. Интересният факт е, че търговията с Ripple е съсредоточена в южнокорейските борси. Първите три борси с най-голям обем са южнокорейски- Bithumb, Upbit и Coinone. Основният фактор, който стои зад ръста на Ripple, е повишената търговия на този пазар в Южна Корея.

Алткойн

Останалите алтернативни монети също се движат положително. Биткойн Кеш увеличи цената си като достигна до 1 312 долара, но отново цената на монетата падна до 1 281$. NEO и Stellar междувременно започнаха да въстановяват цената си, като цената на Stellar се е увеличила с близо 10% през последните 24 часа.
IOTA успя да се върне в топ 10 след продължително отсъствие. Монетата успя да измести NEM от десетата позиция. Цената на IOTA отново е малко над 1,90$, като през последните 24 часа се е увеличила с близо 7,52%.

Споделете:

About Author

Related posts

Екстрадират шефа на RGCoins заради схема за пране на пари

Споделете: Мистериозното затваряне на една от българските платформи за покупко-продажба на Биткойн се разплете. Платформата е собственост на Росен Йосифов, а историята се разказва от дъщеря му- Виктория. Според думите й, баща й е арестуван и предстои да...

Read More

266 милиона долара в Биткойн бяха изпратени от неактивен адрес

Споделете: Преди няколко часа един от най-богатите Биткойн адреси изпрати огромно количество от 66 233 BTC, което струва малко повече от 266 милиона долара, спрямо текущия курс на Биткойн (4024$). Този адрес не бе активен от 2014 година....

Read More

618 милиона долара в Биткойн бяха преместени от Binance до неизвестен портфейл

Споделете: BitcoinWhale Watch съобщи за движение на голямо количество Bitcoin от портфейли на Binance до биткойн адрес. Binance е една от големите борси за търговия с дигитални валути в света, като обемът на търговия за последните 24...

Read More

Leave a Comment