Споделете:

Не е тайна, че крипто-света продължава да се развива. Неотдавнашният отчет от AngelList показва, че онлайн обявите за работа, свързани с криптовалутите, се увеличават, тъй като компаниите търсят нови таланти.
Докладът показва, че през първата половин година на 2017г. повече средства са били инвестирани в криптовалути, в сравнение с всички за 2016г. В доклада се казва:

“Тъй като компаниите за криптовалута се разрастват, повишават се сумите при по-висока оценка, за да могат компаниите да наемат най-добрите таланти. Броят на обявите за работа в AngelList от компании, занимаващи се в сферата на криптовалутите, са се удвоили през последните шест месеца.”

По-добри работни места

Докладът също така, подсказва и за възможните причини, поради които се увеличават работните места в сектора на криптовалутите. Първата възможна причина според доклада на AngelList е, че криптовалутните компании плащат средно по 10%-20% от индустрията. Освен това те предлагат по-добри предимства.
Втората възможна причина е, че компаниите, свързани с криптовалута, имат по-гъвкави дистанционни работни облекчения.
Третата възможна причина е, че компаниите, които са свързани с криптовалути, и особено ICO, предлагат много по-добри възможности за ликвидност. Типичните позиции на акции изискват ликвидно събитие, за да бъдат продадени и имат сложни ограничения. Компаниите, свързани с ICO монети, обикновено предлагат на своите служители монети като част от капиталовите позиции.

Технически позиции и други

Сайтът съобщава, че разполага с повече от 2500 позиции за техническа роля и 1000 за нетехнически позиции. Освен това компаниите търсят служители, които желаят да учат. Докладът посочва:

“Обикновено дълбокото познаване на Blockchain не е изискване. Компаниите търсят готовност за учене и истински интерес към пазара.”

Докладът като цяло показва, че пазара за криптовалути се разраства бързо и продължава да расте, тъй като пазарът продължава да се адаптира към революционната нова технология.

Споделете:

About Author

Related posts

Binance започва да приема депозити и теглене с фиатни валути

Споделете: Binance, една от най-големите платформи за търговия с дигитални валути стартира нов обмен, който предлага депозити и теглене във фиатни валути. Криптовалутите, които  поддържа обменът са Биткойн, Етер, а фиатните валути са евро и британски паунд. Binance обяви...

Read More

ФК Левски обяви за своето партньорство с блокчейн компанията Recheck

Споделете: Преди два часа, ФК Левски обяви партньорството си с холандската компания Recheck. Целта на партньорството е да се предотврати продаването на фалшиви продукти с бранда Левски. Това бе обявено преди два часа като партньорството бе представено от...

Read More

Binance тества фиатна платформа, руснаците подготвят крипто-платформи, а Украйна се подготвя за национална монета

Споделете: Binance, водещият крипто-обмен, съобщи, че ще започне да тества своята платформа нова платформа в Сингапур. Новата платформа на борсата ще предлага купуване и продаване на дигитални валути чрез фиатна. Също така два острова в Русия се конкурират...

Read More

Leave a Comment